Anoniem (13) in

Mijn ouders gaan scheiden

Mijn ouders hebben me net verteld dat ze gaan scheiden, maar het voelt nog niet zo. En ik voel ook zo’n kut gevoel dat we nooit meer iets leuks gaan doen. Ik mis het nu al. Bijv. we gingen altijd samen naar de Efteling maar dat gaat nooit meer gebeuren. Het voelt echt zo gek. Ik denk gewoon de hele tijd dat het een gedachte is maar het is echt zo.. kan iemand mij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fem
Fem
5 dagen geleden

heyy, bij mij is het 5 bijna 6 jaar geleden dat mijn ouders gingen scheiden en ik heb er heel erg moeite mee gehad. het voelt inderdaad gek als ze niet meer bij elkaar willen zijn. ik heb er 3 jaar last van gehad, maak je geen zorgen want dat kwam door ook andere dingen. Ik sloot me buiten en had ook geen vrienden in de klas. Het beste wat je kan doen is denk ik proberen om er over te praten. In het begin gaat dat helemaal niet makkelijk, maar helaas kunnen mensen niet zien hoe je je voelt… Lees verder »

Chantal
5 dagen geleden

Hey lieve Anoniem, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag deelt. Wat vervelend dat je dit gevoel hebt. Ik kan dit erg goed begrijpen. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 4 jaar en ik had het daarom nog niet echt door. Toen ik wat ouder werd begon ik de leuke momenten te missen en kon ik alleen maar denken dat ik ze nooit meer samen zou zien. Dit gevoel is helemaal oké en ook super logisch dat je dit voelt. Wat mij hierbij wel heeft geholpen is om dit te bespreken met mijn vader… Lees verder »

Nore
6 dagen geleden

Hoi, ik ben ook 13 en ik heb precies hetzelfde gevoel, mijn ouders zijn nu 1,5 maand gescheiden maar het voelt nog steeds als een gedachte.