Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

Mijn hart luchten

Lamyae, 22 jaar

Mama ik zou zo graag willen dat ik mijn hart altijd bij je kan luchten. Het maakt dan ook echt niet uit over welk onderwerp het gaat, zonder dat je boos wordt of mij raar gaat vinden. Toen ik mijn eerste vriendje kreeg kon ik je dat niet vertellen, dat is voor mij als of je heel veel mist. Omdat ik niet alles met je kan delen. Ik zou bij mijn eigen kind het anders doen, door me open te stellen voor wat dan ook. Tip aan de ouders; stel je open voor alles wat je kind je wilt vertellen.. want alles wat een kind je verteld is steeds een nieuw steentje dat voor het vertrouwen zorgt!
OF

Reacties (3)

Samantha

meer dan 7 jaar geleden

Lieve Lamyae,

Wat geef jij een mooi advies aan ouders zeg! Ik herken wat je schrijft, dat het niet fijn voelt om niet alles met je vader of moeder te kunnen delen. Ik ben het daarom ook zeker eens met je advies en hoop heel erg dat veel ouders dit zullen lezen en er iets mee doen! Het is belangrijk dat een kind zich geaccepteerd voelt zoals hij of zij is en dat hij/zij zich veilig genoeg voelt om alles te durven delen met zijn ouders wat hij/zij graag wil. Dapper van je dat je je eigen verhaal hebt durven delen om andere mensen daarmee advies te kunnen geven! Je schrijft ook dat je er bij je eigen kindje voor gaat zorgen dat het anders gaat, dat het beter gaat. Dat vind ik heel fijn om te lezen! Knap dat je je eigen vervelende ervaring op deze manier om kan zetten naar iets positiefs! Ik hoop voor je dat jij zelf ook ooit op een moment komt waarbij je wel alles met je moeder kunt delen. En zoals ik al zei, ik hoop dat veel ouders dit lezen en er iets aan hebben! Heel erg bedankt voor je mooie advies :)

0

Mehtab

meer dan 7 jaar geleden

Lieve Lamyae,

Wat fijn dat je hier je hart hebt kunnen luchten. En je tip aan ouders is super waardevol! Het is ook heel vervelend als je het gevoel hebt dat je niet met alles bij je moeder kan aankloppen. Dat is absoluut gen fijn gevoel en zorgt voor veel minder openheid en minder vertrouwen. Nogmaals erg bedankt voor je berichtje en hopelijk komt er een tijd dat z zich wel openstelt voor wat jij allemaal voelt en doet.

Veel liefs,

Mehtab

0

Nicoline

meer dan 7 jaar geleden

Lieve Lamyae,

Wat een mooi advies! Ik begrijp heel goed wat je zegt met dat je het niet kan of durft te vertellen. Heel mooi verwoord, zo had ik dat niet kunnen doen!

Liefs Nicoline

0

respond to letter