taliyah (10) in

Mijn familie

hoi hoi allemaal ik wist gister pas dat ik een stief zusje had maar ik heb ook een stief broer en een stief vader maar btw mijn (stief) zusje en broer hebben allemaal de zelfde moeder maar mijn zusje heeft een andere vader dan mij en mijn broer en mijn broer heeft een andere vader dan mij en mijn zusje en ik heb een andere vader dan mijn zusje en mijn broer. dat wou ik ff zeggen als jullie dit ook hebben hoe oud waren jullie dan?? groetjes Taliyah<3.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
2 dagen geleden

Hoi Lieve Taliyah! Wat super leuk dat je dit met ons deelt op het Forum. Dat klinkt als een grote familie zeg! Ik moest even twee keer lezen. Kan je het een beetje vinden met al je (stief) broertjes en zusjes? Ik heb zelf een oudere broer. Toen onze ouders gingen scheiden en mijn vader een paar jaar later een nieuwe vriendin kreeg, kregen mijn broer en ik er ook een stiefbroertje en stiefzusje bij. Zij zijn allebei ietsjes jonger dan ons, maar gelukkig kan ik het heel goed met ze vinden. Mijn moeder heeft ook een nieuwe vriend, maar… Lees verder »

Anne
3 dagen geleden

Lieve Thaliyah, Wauw! Wat een grote familie, is het gezellig thuis? Moet je lang wachten tot de douche vrij is? Ik was zelf 7 jaar toen mijn ouders gingen scheiden, en ik heb één broertje, hij is 2 jaar jonger. Toen ik 10 was ging mijn vader trouwen, en kreeg ik er ineens twee broers bij! Die zijn een stukje ouder dan ik, 8 en 7 jaar ouder! Zij hebben nu allebei kinderen, dus ben ik ook nog eens tante van 3 neefjes, twee neefjes van 3 jaar, en 1 neefje van 1. Mijn moeder is ook opnieuw getrouwd, haar… Lees verder »