veerle (17) in

Mijn ervaring inzetten

heey ,
mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden. na 6 jaar ellende en geen contact te hebben met mijn moeder en alle hulp geprobeerd te hebben dacht ik het. ik wil op een echtscheiding bureau werken en dan met de kinderen praten. er moet meer geluisterd worden , ( ook de reden dat ik weg ben bij mijn moeder )
ik heb niveau 2 gedaan. je moet de pyshologen kant op om dit te kunnen bereiken. maar dat haal ik nooit.. maar ik spreek uit ervaring , ik wil helpen veranderen voor anderen. niet iedereen moet die shit mee maken. en het kan anders. maar omdat ik zo veel heb meegemaakt en daarom mijn school ver ver naar benende is gezakt kan ik mijn droom niet achterna? ik heb ervaring, er moet meer naar het kind gekeken en geluisterd worden. ik wil met de kinderen praten van wat er moet gebeuren en hoe het voor hun beter kan. maar waarom kan ik nu mijn droom niet achterna? iemand tips of iets…. baal hier gewoon van en daarom dat ik het kwijt wilde. misschien ben ik toch niet de enige ?
groetjes.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Belle
11 maanden geleden

Hey lieve Veerle, Wat fijn dat je het forum hebt weten te vinden en wat goed dat je de situatie hier zo uitlegt. Wat vervelend dat je ouders gescheiden zijn en je geen contact hebt met je moeder. Ik herken de ellende waarover jij vertelt, helaas zoals je zelf al zegt, zitten aan scheidingen gevolgen zoals het niet luisteren naar wat het kind wil (naar jou/ons!). Zelf heb ik ook van die situaties meegemaakt dat ik probeerde door te dringen op mijn moeder bijvoorbeeld dat ik het echt niet leuk vond met mijn nieuwe stiefvader en dat ik dan toch… Lees verder »

Demy
11 maanden geleden

Dag veerle, Wat herken ik mezelf in jouw bericht zeg! Wat leuk om te lezen dat jij zo gemotiveerd bent om kinderen te helpen. Je bent tenslotte ervaringsdeskundige en daar moet je zeker wat mee gaan doen! Mijn ouders zijn nu 8 jaar gescheiden en ik heb mijn vader nu 6 jaar niet gezien. Ik heb ook een stapje terug moeten doen op school. Ik ben begonnen met een opleiding die me wel leuk leek maar ik wist hiervan dat ik dat niet mijn hele leven wou gaan doen. Door deze opleiding toch af te maken kon ik vervolgens een… Lees verder »