Julia (13) in

Mega rugzak

Ben ik de enige die het super irritant vind dat ik steeds zo’n mega rugzak mee moet nemen aan spullen van ouder naar ouder

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
MAYA
9 maanden geleden

ik moet ook telkens zoon mega rugtas mee naar school iedereen kijkt mij super raar aan.

Julia
9 maanden geleden
Reply to  MAYA

Ja echt heel iri hoe oud ben je?

lisha
10 maanden geleden

hoi Julia ik heb zelf ook altijd maar meschien kan je het na school de spullen van je moeder ophalen

Marijn
10 maanden geleden

Hee Julia, je bent zeker niet de enige die dit irritant vindt! Ik denk dat de meeste kinderen met gescheiden ouders dit probleem heel goed herkennen, ik in ieder geval wel! Toen ik op de middelbare school zat sleepte ik elke woensdag en donderdag en om de week op vrijdag een zware rugzak en nog een extra tas met kleren met me mee.   Ook vond ik het best vervelend om een paar dagen van tevoren al te moeten bedenken wat ik bij mijn vader aan zou doen, welke schoolboeken ik mee moest nemen en of ik bijvoorbeeld ook nog… Lees verder »

Saar
10 maanden geleden

Hey Julia! Wat fijn dat je het forum heb gevonden. Je bent zeeeeker niet de enige! Een heleboel mensen, waaronder ik hebben hetzelfde als jij. Met het wisselen elke keer weer alle spullen meenemen. Knap dat bij jou alles past in een grote rugtas. Ik had altijd meerdere tassen, vanwege school en sport bijvoorbeeld. Maar ik wisselde ook om de twee weken, waardoor ik ook meer mee moest. Hoe is het wisselen bij jou? Heb je een vaste regeling? Voor mij hielp het ook om een lijst te maken met alles wat ik sowieso altijd nodig heb en om alles… Lees verder »