Wouter (14) in

Meer bij vader zijn

Hey mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 8 was, ik ben de helft van de week bij mijn moeder en de andere helft bij mijn vader. Maar ik wil gewoon meer bij mijn vader zijzijn als bij mijn moeder, maar telkens als ik daar over begin beginnen mijn moeder en mijn stiefvader boos te doen op mij. Ze zeggen dan dat ik me maar moet aanpassen, maar mijn moeder wil gaan verhuizen naar een huis wat 2,5 uur fietsen weg ligt bij mijn vader en mijn school en vrienden dat ik er alleen met de trein kan komen nadat ik de stad door ben gegaan, hoe kan ik mijn moeder vertellen dat ik dat niet wil en daardoor eigenlijk bij mijn vader wil wonen. (Ze kunnen niet met elkaar praten want dan schelden ze elkaar kapot) help me ik weet niet wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
1 jaar geleden

Lieve Wouter, Jeetje wat een lastige situatie. Maar wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en je verhaal met ons wil delen. Wat vervelend dat je moeder en stiefvader je niet begrijpen als je begint over bij je vader wonen. Zeker omdat je moeder zover weg wil gaan wonen van je school en vader. Toen ik 12 was is mijn moeder opnieuw getrouwd en verhuisde wij ook 2,5 uur met de trein af van mijn vader en school vrienden. Het gebeurde de zomer voordat ik naar de middelbare ging. Dus ik zou wel 100% naar een andere school moeten.… Lees verder »

Evelien
1 jaar geleden

Lieve Wouter, Wat dapper van je dat jij jouw verhaal vertelt op het forum. Ik herken wel een beetje wat jij zegt. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik 8 was. Ik woonde altijd bij mijn vader en mijn moeder woonde ook 2,5 uur fietsen weg. Ik kon alleen naar haar met de trein. Ik wilde graag dat zij dichterbij kwam wonen, omdat ik haar vaak miste. Mijn vader zei dat dat niet ging en dat ik maar niet zo vaak naar haar toe moest gaan. Dat vond ik heel moeilijk, omdat ik haar graag wilde zien. Ik heb toen… Lees verder »

Romée
Romée
1 jaar geleden

ik weet dat het lastig is om te vertellen maar je miet gewoon tegen je moeder zegen dat je gewoon even serieus wilt praten. en anders kan je je vader meschien om advies vragen.
groetjes R.