Anoniem (14) in

Meer bij mijn vader

Hoi,

Al de hele tijd is het zo dat ik de ene week bij mijn vader ben en de andere week bij mijn moeder vroeger wilde ik altijd bij mijn vader zijn maar nu sinds een jaar of 2 wil ik juist bij mijn moeder zijn sinds een jaar woont ook mijn broer niet meer bij mijn vader en hebben ze geen contact meer met elkaar
Het liefst zou ik 2 weken bij mijn moeder zijn en 1 week bij mijn vader of om het weekend bij mijn vader alleen ik durf dit niet zo goed te zeggen en ik ben hierom heel verdrietig hebben jullie tips?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JanneSamanthaCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Janne

Hee hoi! Als aller eerst, wat ontzettend goed dat je de site van villa pinedo hebt gevonden en wat dapper dat je een berichtje hebt geplaatst! Super knap! Wat een lastige situatie zeg. Ik ga proberen je zo goed mogelijk te helpen. Om te beginnen bij mezelf: toen mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden was ik 16/17 jaar oud. Ik had voor mezelf al meteen duidelijk dat ik bij beide ouders wilde wonen. Dat was toen ook opgeschreven en vastgesteld. Maar toen de scheiding al een poosje bezig was, ging het steeds slechter met mijn moeder. Hierdoor werd onze… Lees verder »

Samantha

Lieve anoniem, Wat goed dat je hier je vraag stelt bij ons op het forum. Je schrijft dat je eigenlijk de omgangsregeling zou willen veranderen, door meer bij je moeder te zijn en minder bij je vader. Ik vind het sowieso al heel goed dat je dit met ons deelt, dat je goed weet wat je wilt. Maar ik kan me ook wel voorstellen dat je het eng of spannend vindt om tegen je ouders te zeggen. Hoe denk je dat ze zullen reageren? Kun je het misschien met je vader makkelijker bespreken dan met je moeder of andersom? Ik… Lees verder »

Charlotte
Charlotte

lieve Anoniem, Wat fijn dat je je verhaal wil doen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je heel verdrietig wordt van hoe het nu gaat. Zeker als je broer ook meer bij je moeder is nu. Zelf heeft mijn broertje een beetje in dezelfde situatie gezeten. Hij ging om de week naar mijn moeder terwijl ik geen contact meer met haar had. Hij kreeg het hier heel moeilijk mee en heeft uiteindelijk ook de keuze gemaakt om ook minder bij mijn moeder te zijn. Ondanks dat mijn moeder het heel lastig vond dat mijn broertje dat wilde snapte ze… Lees verder »