() in

Mee op vakantie?

Hoi, al sinds ik 10 ben zijn mijn ouders gescheiden, toch is dit de eerste keer dat ik echt niet weet wat ik moet doen. Daarom wil ik graag advies over de situatie.

Mijn zusje gaat om het weekend naar mijn vader maar ik woon sinds mijn 14e standaard bij mijn moeder. Mijn vader kreeg een nieuwe vriendin en wij klikten echt niet goed. Ik heb door de omstandigheden contact verbroken en ben bij mijn moeder gaan wonen. Tijdens Kerst 2016 hadden beide veel alcohol gedronken en snachts kregen ze ruzie. Mijn vader vertrok en mijn stiefmoeder kwam naar mijn slaapkamer om te vertellen dat mijn vader zelfmoord ging plegen door mij.
Ik ben meteen weg gegaan naar mijn moeder. De dag erna kreeg ik een appje of ik langs wilde komen om te helpen met schilderen. Mijn vader en stiefmoeder ontkenden wat er was gebeurd, dat ik niet had gehoord dat mijn vader dood wilde door mij.
Uiteindelijk ben ik nu weer contact aan het leggen. Eens in de maand eten of iets lunchen. Mijn vader wilt nu op vakantie voor een lange periode.
Ik ben bang om nee omdat ik niet wil dat mijn vader ongelukkig word. Maar ik word zelf ongelukkig als ik daar langer dan 3 uur ben. Stiefmoeder is gewoon een enorm kreng. Moment dat ik mijn vader vraag of we zonder haar iets te doen krijgt hij ook problemen.
Mijn vraag: wat moet ik doen, ik kan hier niet over praten met mijn moeder omdat zij geen objectieve menig kan geven.
Alvast bedankt en wat een toppers zijn de mensen die hier helpen!
Liefs Romy

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments