Skip to content
Liselotte (13) in

Maken elkaar zwart

Hey, Mijn ouders maken elkaar dus zegmaar zwart. Ik wil laten merken dat ze dat doen en dat dat me pijn doet. Alleen ben ik bang dat ik ze kwets. Wat is de beste manier om zoiets te zeggen?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GerjanMarijkeVerdrietigFloor Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Gerjan

Hee Liselotte, Wat fijn dat je op ons forum je vraag durft te stellen. Ik begrijp dat dit heel lastig voor je is. Je houdt van beiden en wil ze geen pijn doen. Dat ouders elkaar zwart maken is nooit leuk vooral niet na al een scheiding. Na de scheiding van mijn ouders maakte mijn moeder vooral mijn vader zwart. Dit deed ze heel vaak (bijna dagelijks) en dat vond ik vrij lastig. Ook ik had een drempel om het niet tegen mijn moeder te zeggen dat ik het niet leuk vond, dit heeft wel enkele jaren geduurd. Toen ik… Lees verder »

Marijke

Hey Liselotte, Wat ontzettend goed dat jij het forum hebt gevonden en jouw vraag hier durft te stellen. Ik snap heel goed dat het een hele moeilijke situatie is waar je in zit als jou ouders elkaar zwart maken. Natuurlijk wil je dit graag anders en ik begrijpelijk dat het jou ook pijn doet! Mij ouders zijn al ruim 16 jaar gescheiden en kan mij heel erg herkennen in de situatie waar jij nu in zit, ik begrijp je pijn en angst om ze te kwetsen. Mijn ouders maakte elkaar ook steeds zwart dit gebeurde voornamelijk tussen mijn 10de en… Lees verder »

Verdrietig
Verdrietig

mijn ouders zijn ook gescheiden en mijn moeder maakt mijn vader zwart en ik word daar heel verdrietig van

Floor
Floor

dat is zo vervelend. praten met de mensen die je kan vertrouwen is het beste. heb het er met vrienden over of andere familie leden. die kunnen het ook voor je zeggen. of als ze het weer doen geef dan je mening