Bob (11) in

Mag niet bij vader wonen

Wat kan ik doen als mijn moeder zegt dat ik niet bij mijn vader mag wonen en ik bij mijn vader wil wonen? (Mijn moeder zegt dat ik bij haar moet zijn (ik wissel om de week) en mijn moeder zij ( je moet hier maar zijn of je nou wil of niet tot je 18e) en toen ik bij mijn vader echt wilde wonen en het ook ging doorzetten gingen mijn moeder en mijn stiefvader mij boos ondervragen en mijn stiefvader ging mijn vader (aan de telefoon) uitschelden en toen was ik boos op mijn stiefvader en mijn moeder zij tegen mij ( met een sarcastisch stemmetje tegen mij )ga je weer lekker naar je vader en dat vindt ik niet fijn !

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bodine
18 dagen geleden

Hee Bob, ik kan me helemaal voorstellen dat jij dat niet fijn vindt! Ik maak uit jouw verhaal op dat je niet het gevoel krijgt dat er wordt geluisterd naar wat jij wilt, klopt dat? Je bent inderdaad (helaas) nog niet op een leeftijd dat je alles zelf mag bepalen, maar je bent wel op een leeftijd dat jouw ouders jouw mening serieus moeten nemen. Vanaf 12 jaar moeten zij jouw wensen serieus meenemen in afspraken en beslissingen die ze maken. Je kunt hier meer over lezen op de website van de Kinder- en Jongeren Rechtswinkel: https://kjrw.eu/. Je bent niet… Lees verder »

Demi
25 dagen geleden

Hoi lieve bob, Wat super vervelend dat dit zo lastig gaat nu! Ik kan me goed voorstellen dat je zelf misschien het gevoel hebt een beetje tussen je ouders in te zitten. Mijn zusje wilde vroeger bij mijn moeder wonen. Dat vond mijn vader heel jammer en daar werd hij verdrietig van. Dat verdriet kwam er dan wel is uit als boosheid. Dat is voor niemand leuk natuurlijk. Misschien zou je kunnen proberen om jouw verhaal duidelijk op te schrijven in een brief naar je moeder. Zo kan je rustig nadenken over wat je wil vertellen en over hoe jij… Lees verder »