DeAnoniemMe (15) in

Mag ik een buddy?

Mag je ook een buddy als je niet in Nederland woont..? En mag je ook een buddy als je ouders gaan scheiden..maar nog niet gescheiden zijn..??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
charlotte
9 maanden geleden

Hey Anoniem, Wat goed van jou dat je je vragen hier komt stellen! Volgens mij mag je een buddy als je ouder bent dan 8 jaar, waar je verder woont is niet van belang. Buddy”s werken via een App op de telefoon of tablet. Als je daar toegang tot heb kan je altijd een buddy krijgen. Heel veel kinderen hebben een Buddy maar nog geen gescheiden ouders, Bijvoorbeeld als de scheiding al wel ingezet is, maar er veel ruzie is, maar er zijn ook kinderen die ouders hebben die nog gewoon bij elkaar wonen, maar bijvoorbeeld heel veel ruzie maken… Lees verder »

Dieuwertje
9 maanden geleden

Hoi lieve Anoniem! Bedankt voor het stellen van je vraag op het forum! Je mag ook een Buddy als je niet in Nederland woont, als je maar een tablet of mobieltje tot je beschikking hebt. Ook mag je een Buddy als je ouders nog niet gescheiden zijn maar wel gaan scheiden. Dat is voor veel kinderen ook best een lastige periode, en praten met een Buddy kan daar bij helpen! Je kunt je aanmelden voor een Buddy via deze link https://www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy/
Hopelijk ben je hiermee genoeg geholpen!
Heel veel liefs, Dieuwertje