Yashmina (12) in

Mag ik een buddy?

Hoi, ik ben Yashmina! Ik heb een vraag voor jullie: Ik zou graag met een buddy willen chatten maar maar mag dat ook als je ouders binnenkort gaan scheiden? Ik heb ongeveer 2 maanden geleden te horen gekregen dat het gaat gebeuren, maar ik heb hier heel veel vragen over, die ik lang niet altijd aan mijn ouders ofzo durf te stellen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
1 jaar geleden

Lieve Yashmina, Wat super goed dat jij het forum hebt gevonden en hier jouw vraag stelt! Om alvast een antwoord op je vraag te geven: natuurlijk mag jij een Buddy! Ik kan begrijpen dat het heel lastig is om te horen dat je ouders gaan scheiden en er enorm veel vragen door je hoofd gaan. Ik had dat ook toen mijn ouders gingen scheiden, je blijft dan met vragen zitten die je niet altijd op dat moment aan je ouders wilt vragen. Het heeft mij veel geholpen om zoveel mogelijk er over te praten als ik ergens mee zat, want… Lees verder »

Yashmina
1 jaar geleden
Reply to  Selena

Dankjewel Selena!!

Annika
1 jaar geleden

Hey lieve Yashmina, Fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen. Wat rot om te horen dat je ouders gaan scheiden, hoe was dat voor jou om te horen? Toen mijn ouders gingen scheiden was ik nog maar net 5 jaar oud, maar ik kan me wel herinneren dat ik verdrietig was. Ook had ik net als jij heel veel vragen had over wat er nu allemaal ging gebeuren of veranderen. Ik kan me dus goed voorstellen dat het je fijn lijkt om iemand te hebben aan wie je dat allemaal kunt vragen.… Lees verder »

Yashmina
1 jaar geleden
Reply to  Annika

Heel erg bedankt!!!☺️