Yvanca (14) in

Ma alleen thuis

Hoii, mijn ouders zijn iets minder dan een jaar uit elkaar en ik zit nu bij me ma maar mijn vader heeft en nieuwe vriendin en zij zal het leuk vinden als ik daar en keer heen zal gaan maar ik weet niet wat ik moet doen het voelt kut als ik daar heen ga en me ma alleen thuis laat

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sascha
17 dagen geleden

Lieve Yvanca, Wat fijn dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum 🙂 Ik herken jouw situatie ook. Mijn vader had na de scheiding ook een nieuwe vrouw. Mijn moeder was alleen. Als ik dan naar mijn vader ging vond ik het ook nooit fijn om mijn moeder alleen te laten. Ik vertelde dit toen ook aan mijn moeder en zij vertelde mij dat ik mij helemaal niet schuldig hoefde te voelen. Het is immers ook niet mijn verantwoordelijk. Als kind heb je recht om allebei je ouders te zien. Misschien kun je ook eens vragen aan jouw moeder… Lees verder »

Elien
22 dagen geleden

Lieve Ivanca Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Ik herken jou situatie wel een beetje. Toen mijn papa een nieuwe vriendin had wou ze mij ook graag ontmoeten. Ik had daar weinig zin in en wou liever met mijn vader alleen zijn. Omdat ik zag dat mijn papa echt gelukkig was met haar wou ik haar wel eens graag ontmoeten. Voor mij moest dit helemaal niet lang duren. Ze is toen even bij ons thuis geweest om iets te drinken en daarna naar huis gegaan. Mijn mama vond het niet zo erg. Ze was blij voor papa dat… Lees verder »

Michelle
25 dagen geleden

Hoi Yvanca, Wat goed dat je een berichtje op ons forum hebt gestuurd! Ik kan me goed voorstellen dat je het moeilijk vindt om je moeder alleen thuis te laten. Ik heb zelf ook in deze situatie gezeten. Elke keer als ik naar mijn vader ging, vond ik het moeilijk omdat mijn moeder dan alleen zou zijn. Ik heb dit toen ook aan mijn moeder verteld en zij vertelde aan mij dat ze het niet erg vond als ik naar mijn vader ging. Dan had zij even tijd voor zichzelf of kon ze iets leuks gaan doen met haar vriendinnen.… Lees verder »

Yvanca
24 dagen geleden
Reply to  Michelle

Dat is zeker waar en zal het ook aan r vragen dankjewel

Charlotte
25 dagen geleden

Lieve Yvanca, Bedankt voor je vraag op ons Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Omdat ik veel herken in jouw verhaal wil ik graag ook mijn verhaal delen. Hopelijk heb je er iets aan. En als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd weer stellen via ons Forum:). Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik een jaar of 2/3 was. Dus van hun samen kan ik mij eigenlijk niets herinneren. Na die tijd is mijn moeder heel lang alleen geweest. De regeling tussen mijn ouders was dat we bij mijn moeder woonde en dat we… Lees verder »

Yvanca
24 dagen geleden
Reply to  Charlotte

Dankjewel voor en antwoord
en inderdaad je kan er weinig aan doen het is maar gewoon zo