Maya (10) in

Luisteren naar stiefmoeder

Lieve allemaal,

Mijn vader luisterd altijd naar mijn stiefmoeder. Dat vind ik erg vervelend. Dat komt omdat mijn stiefmoeder mijn kat wil kaal scheren! En als mijn stiefmoeder iets zegt, luisterd mijn vader er altijd naar. Dus hij is het met mijn stiefmoeder eens dat ze mijn kat moeten kaal scheren! Mijn kat! Ik heb haar voor mijn verjaardag gekregen! Ze willen haar kaal scheren omdat ze het zat zijn met de haartjes. Ik bedoel als je een kat neemt, moet je toch ook deale met de haartjes?! Kan een van jullie me helpen om dat te verkomen? Ik hoor graag van jullie.

Heel veel liefs Maya😘

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
1 maand geleden

Hey lieve Maya, Wat jammer om te horen dat ze je kat zomaar kaal willen scheren door de haartjes en dat je vader niet naar je luistert. Mijn vader luistert vaak ook alleen naar zijn vriendin en vergeet dan dat ik ook een mening heb. Ik ga dan altijd met mijn vader zitten en met hem praten over dat mijn mening ook belangrijk is en dan leg ik hem uit hoe ik me voel. Heb je al met je papa erover gepraat zonder je stiefmoeder erbij? Je katje zou het natuurlijk zonder vachtje erg koud kunnen krijgen zo in de… Lees verder »

Nisa
1 maand geleden

Hallo Maya, ja het is lastig als je vader naar je stiefmoeder luistert en de stiefmoeder stomme dingen wilt doen. Maar als jij je kat niet wilt kaalscheren, moeten ze dat niet doen. Ik zou er met iemand over praten bijvoorbeeld je vrienden of tegen je juf of meester want het is niet fijn voor jou en voor je kat. je kan er ook met je stiefmoeder erover praten mischien kan je haar overtuigen ofzo. Maar voor de rest weet ik niets. Ik hoop dat je wat hebt aan de tips. Liefs Nisa.

Robin
1 maand geleden

Hoi Maya, Wat fijn dat je je verhaal in dit forum deelt! Ik vind het heel vervelend om te lezen van je kat. Mijn vader is ook heel erg gericht op mijn stiefmoeder en veel tijd met haar doorbrengen en haar gelukkig maken. Dit geeft me vaak een vervelend gevoel, alsof hij het liever goed wil doen voor haar dan voor mij. Het lijkt me al helemaal vervelend als het over iets gaat wat van jou is! Ik vind dat zij helemaal niet zulke dingen mogen beslissen over jouw kat zonder het er met jou over te hebben gehad. Is… Lees verder »