Melania (12) in

Los laten scheiding

Hoi mijn ouders gaan scheiden. Heeft iemand tips om het los te laten? Ik vind het heel erg vervelend want ik ben zo iemand die er steeds over na gaat denken over wat er kan gebeuren.
Groetjes Melania

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GerjanMeikeEva KunnenDjaniellaDaniëlle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Gerjan

Hallo Melania Super naar om te lezen dat je ouders gaan scheiden. Wel vind ik het echt stoer dat je hier je vraag durft te stellen! De scheiding van mijn ouders zag ik niet aankomen, ze hadden voor de scheiding wel heel veel ruzies. Mijn vader is toen weggelopen en mijn ouders zijn toen na de tijd gescheiden, het was echt totaal onverwacht. Ik voelde toen heel veel emoties waar ik lastig mee kon omgaan. Precies wat jij ook zegt, ging ik heel veel nadenken over de scheiding en wat er nog ging komen. Want ga ik nu verhuizen? Moet… Lees verder »

Meike

Hoi Melania, Ik weet het ook nog heel goed dat mijn ouders gingen scheiden en ik weet ook dat dat echt niet leuk is maar mijn tip is denk aan de leuke dingen ervan zoals twee keer op vakantie twee keer je verjaardag vieren en praat lekker met je vriendinnen erover die meiden zijn er voor je en als je echt wilt praten met je ouders of docent maar probeer vooral aan de leuke dingen te denken (dat hielp bij mij) Ik was 7 toen ze gingen scheiden en ik ben nu 15 en ik heb het nu gelukkig geaccepteerd… Lees verder »

Eva Kunnen

Ik vond het in het begin ook zeker heel moeilijk, Het is nu al voer jaar geleden en ben er al aangewend. Denk alleen aan de positieve dingen! Als je er echt nog heel lang mee zit, praat er dan met iemand over.

Djaniella
Djaniella

als je geschijden ouders hedt is het niet jou taak.vokus op je eigen zaken en niet op dat van een ander jij bent jij andermans zaken zijn niet jou zaken

Daniëlle
Daniëlle

Lieve Melanie, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je ouders gaan scheiden. En het is ook zo goed dat je dit forum hebt weten te vinden! ik hoop dat je er steun uit haalt. Ik weet als geen ander hoe het voelt als je ouders gaan scheiden, dat is gewoon heel verdrietig. Ik was toen ook jouw leeftijd. Ik heb toen als troost een hele lieve kat gekregen, echt zo’n mooie witte! De scheiding van je ouders is niet iets waar je snel overheen wilt komen, ik denk dat het belangrijk is dat je het tijd geeft om een… Lees verder »