Tine (11) in

Logeren

Mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 4 ben en hebben nog altijd ruzie. De broer van mijn vader en zijn vrouw hebben gevraagd of ik weer kom logeren in de de vakantieweken die ik bij mijn moeder ben. Maar dit mag niet van mijn vader omdat dit zogenaamd verwarrend voor mij is, maar eigenlijk wil hij niet dat mijn moeder in contact komt met mijn oom en tante. Ik wil heel graag bij mijn nichtjes logeren. Ik ben boos en verdrietig. Wie herkent dit?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HildeJanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hilde

Hoi Tine, Ik herken dit! Mijn ouders zijn net als die van jou ook gescheiden toen ik 4 was. Hierdoor ben ik niet zo close met de kant van de familie van mijn vader. Ik ben nooit echt close geweest met mijn neefjes en nichtjes aan die kant en dat vind ik ook erg jammer. Ik denk soms wel eens dat ik een betere band met ze had gehad als mijn ouders niet gescheiden waren, dus ik snap zeker dat je je boos en verdrietig voelt! Heb je al eens tegen je vader gezegd dat het helemaal niet verwarrend voor… Lees verder »

Janne

Hee lieve TIne! Wat ontzettend goed dat je deze situatie en gevoelens deelt op het forum! Super goed ;). Je stelt in je bericht de vraag of iemand het gevoel herkent die je beschrijft. Ik herken dat gevoel zeker! Mijn ouders zijn nog niet super lang gescheiden. Helaas is het ook bij ons zo dat er ontzettend veel ruzie is. Door alle ruzie tussen mijn ouders is ook naar de familie gaan lastig. Mijn vader heeft verteld wat mijn moeder deed en daarom ligt mijn moeder lastig in de familie aan mijn vaders kant. Mijn moeder heeft daarintegen aan haar… Lees verder »