Sietske (12) in

Liever bij vader wonen

Liever bij vader wonen

Mijn ouders zijn al sinds mijn 4de gescheiden maar ik begin nu steeds vaker ruzies met mijn moeder te krijgen wil het liefst daarom bij mijn vader wonen mijn moeder wil dat ik gewoon woon waar ik gelukkig ben en als dat bij mijn vader is vind ze dat jammer maar wel oke

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
26 dagen geleden

Lieve Sietske, Dankjewel voor het stellen van je vraag en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat het vervelend voor je is om vaak ruzie te hebben met je moeder en daardoor graag bij je vader zou willen wonen. Als ik het goed begrijp heb je het er al wel met je moeder over gehad en heeft zij gezegd dat ze graag wilt dat je ergens woont waar je gelukkig bent, maar ze het ook wel jammer vindt als je bij je vader gaat wonen. Heb je het al wel eens met je… Lees verder »

Xamira
26 dagen geleden

Hi Sietske, wat fijn dat je hier je gevoel deelt op het forum! Ik kan me heel goed voorstellen dat het vervelend is om steeds vaker ruzies met je moeder te hebben. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar was en ik heb vanaf toen eigenlijk altijd bij mijn moeder gewoond. Ik heb het idee dat dat goed was voor de band tussen mij en mijn vader, omdat we beter met elkaar kunnen praten en leukere momenten met elkaar kunnen delen. Ik vind het zelf wel heel erg belangrijk om met allebei mijn ouders hierover te blijven praten. Ik… Lees verder »