Ise (13) in

Liever bij papa wonen

Hee!
Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand mij kan helpen..
ik heb jullie wel eens eerder aan geschreven maar hoe vertel ik mijn moeder dat ik het niet leuk vind bij haar en liever bij papa woon?
Groetjess!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
6 maanden geleden

Hoi lieve Ise, Goed dat je je vraag hier aan ons op het forum durft te stellen! Je vraagt hoe je aan je moeder kan vertellen dat je eigenlijk liever meer bij je vader zou zijn. Ik kan me goed voorstellen dat je niet goed weet hoe je dat moet aanpakken, ik heb vroeger ook zo een soort situatie gehad en vond dat ook heel lastig om te vertellen. Weet je wat je er het lastigst aan vindt? Ik wilde juist minder bij mijn vader zijn, en was bijvoorbeeld heel erg bang dat ik hem zou teleurstellen als ik zei… Lees verder »

Kevin
6 maanden geleden

Hoi Ise, Wat fijn dat je weer een nieuw berichtje stuurt! Vervelend dat het bij jou moeder niet meer fijn voelt. Wil je vertellen wat er aan de hand is? Waarom het niet fijn voelt voor jou? Op Villa Pinedo zijn er in elk geval tips om te praten met je ouders: https://www.villapinedo.nl/blog/10-tips-hoe-kunt-praten-ouders/ Denk je dat dit jou kan helpen? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het helpt om het gesprek met je ouders aan te gaan. Vaak weten zij niet goed wat er in jouw hoofd omgaat en dan kunnen ze ook niet goed helpen of dingen… Lees verder »