Karlijn (13) in

Liever bij mijn vader wonen

Ik heb nu sinds ongeveer eind vorig jaar dat ik het liefst bij mijn vader wil wonen, omdat hij mij wel begrijpt en mij wil helpen. Maar ik ben bang dit aan te geven bij mijn moeder, omdat ik bang ben voor haar en mijn stiefvaders reactie. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ik
Ik
15 dagen geleden

En waarom ben je bang voor de reactie van je stiefvader?
En vooral waarom bang voor je moeder?
Kan je dat uitleggen?

Gwyneth
15 dagen geleden

Hoi Karlijn, wat stoer dat jij deze vraag bij Villa Pinedo durft te stellen! Ik snap heel goed dat je het spannend vindt om dit aan te geven bij je moeder. Als kind vond ik het al heel lastig om tegen mijn papa of mama te vertellen dat ik liever een dagje langer bij de ander wilde blijven. Toch wil ik je meegeven dat jij niet verantwoordelijk bent voor het gevoel van je moeder en dat je voor je eigen geluk mag kiezen. Zij is en blijft jouw moeder en zal daarom altijd van je houden. Ook als jij besluit… Lees verder »

Candice
21 dagen geleden

Hoi Karlijn, Wat goed dat jij deze vraag stelt op het forum! Het is natuurlijk een lastige situatie, omdat jij niemand boos of verdrietig wilt maken. Maar je moet wel weten, dat jij gelukkig mag zijn. Als jij gelukkiger wordt als jij bij jouw vader gaat wonen, dan is dat het allerbelangrijkste! Als ik het moeilijk vind om iets te vertellen, dan schrijf ik een brief! Misschien vind je dit ook wel fijn. Je kan natuurlijk ook vragen of jouw vader of iemand anders bij wie jij je op je gemak voelt, aanwezig is bij het gesprek. Lieve Karlijn, denk… Lees verder »