Jarno (14) in

Leuke momenten missen

Hallo, ik ben jarno en mijn ouders zijn nu 1 jaar gescheiden. Mijn ouders hebben onderling geen contact, alleen via maatschappelijk werk. De ene week ben ik bij mijn moeder en de andere bij mijn vader. Als ik bij mijn moeder ben, zou ik soms graag naar mijn vader willen, omdat hij dan wat leuks doet waar ik normaal gesproken altijd bij was. Mijn moeder vindt dit lastig, omdat ik dan die week bij haar ben, waardoor ik niet mee kan. Wat kan ik doen om toch op die leuke momenten naar mijn vader toe te gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adinda
13 dagen geleden

Hi Jarno, Wat een vervelende situatie voor jou. En wat dapper dat je je vraag stelt hier op het forum. Ik heb niet helemaal hetzelfde meegemaakt maar ik kan me wel heel goed verplaatsen in je gevoel. Toen ik uit huis ging en m’n zusje woonde nog wel bij m’n ouders (afwisselend dan, want ze waren wel gescheiden) gingen zij ook leuke dingen doen met m’n zusje zonder mij. Zelf vond ik dat vaak ook jammer. Op een gegeven moment heb ik dit ook tegen m’n vader gezegd. Toen heeft hij er rekening mee gehouden en zijn we vaker leuke… Lees verder »

Rochanty
17 dagen geleden

Hey Jarno. Wat goed dat jij deze vraag stelt hier op het forum. Ik kan me goed voorstellen dat je bij je vader wilt zijn als hij leuke dingen doet. Ik zat in dezelfde situatie als jij. Ik was om de zoveel tijd bij mijn vader en moeder en mijn vader ging soms ook leuke dingen doen met zijn stiefkinderen als ik er niet was. Dit vond ik erg vervelend want ik wou daar ook bij zijn. Ik ben toen in gesprek gegaan met mijn vader en daarna heeft hij het zo ingepland dat we leuke dingen doen als ik… Lees verder »