anoniem (15) in

Leren accepteren

Hoi! Mijn ouders gaan hoogstwaarschijnlijk scheiden, na 17 jaar getrouwd te zijn. Ze hebben dit 2 maanden aan mij en mijn tweelingzus verteld, wij hadden het beiden niet zien aankomen.
Om een lang en ingewikkeld verhaal iets simpeler uit te leggen: Het gaat met mijn geestelijke gezondheid heel slecht. Ik heb meerdere behandelingen hiervoor gehad. Ongeveer 3 maanden geleden is mij verplicht om gezinstherapie te gaan volgen naast de andere behandelingen die ik krijg, omdat mijn vader ook niet goed in zijn vel zit. Ik vind het verschrikkelijk en weet niet of ik het aankan, vooral niet nu ik weet dat mijn ouders uit elkaar gaan.
Heeft iemand misschien tips hoe ik hiermee om kan gaan of dit kan leren accepteren?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noortje
Noortje
5 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en dat je hier je verhaal durft te vertellen! Ik vind het erg naar om te horen dat het niet goed gaan met je geestelijke gezondheid. Dit is iets wat namelijk wel heel belangrijk is. Gelukkig lees ik dat je al hulp hiervoor krijgt. Ik hoop dat dit je een beetje helpt. Ik zelf herken heel goed jouw verhaal. Toen mijn ouders gingen scheiden wou ik er voor iedereen zijn en alles regelen. Dit ging natuurlijk niet. Ook kwamen er verschillende ruzies bij die toen der tijd erg uit de… Lees verder »

Esmée
5 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat jij je vraag aan ons durft te stellen! En wat vervelend om te horen dat het niet zo goed met jouw geestelijke gezondheid gaat. Maar wat knap van je dat je hier voor wel hulp zoekt! Ik herken je verhaal wel een beetje. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer elf was. Ik was altijd een heel vrolijk en druk meisje, maar sinds de scheiding veranderde dat voor mij heel erg. Ik werd stilletjes en merkte dat ik niet lekker meer in mijn vel zat. Dit begon ik vooral te merken toen ik wat ouder… Lees verder »