Rick (9) in

Lastig om te gaan

Ik vind het soms lastig om naar mijn vader te gaan, omdat ik bang ben dat ik het niet leuk ga hebben (soms) en daarom wil ik dus eigenlijk bij mijn moeder blijven.
Hebben jullie tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
7 dagen geleden

Hee lieve Rick, Dankjewel voor jou berichtje op ons forum, wat super goed dat je je verhaal zo durft te delen, super knap! Toen ik je situatie las, herkende ik die best wel goed! Ik woon zelf alleen bij mijn papa, en mijn mama en ik hebben het niet zo leuk samen. Soms ga ik wel naar mijn mama toe omdat ik graag met haar wil kletsen, maar ben ik, net als jij, een beetje bang dat het niet zo leuk gaat zijn. Hoe vind je dat om te horen? Ik heb zelf wel wat dingetjes gevonden waardoor ik het… Lees verder »

Rick
3 dagen geleden
Reply to  Janne

Hallo, Janne! Bedankt voor het advies, ik denk er nog wel over na! 🙂

Romy
10 dagen geleden

Hoi Rick, dank je wel voor jouw berichtje op het forum. Super stoer dat je een vraag stelt! Wat vervelend dat je het soms lastig vind om naar jouw vader te gaan. Toen mijn ouders gingen scheiden vond ik het ook best lastig om naar mijn vader te gaan, omdat ik het zo gezellig vond bij mijn moeder en heel erg moest wennen dat ik dan opeens mijn vader ging bezoeken in een ander huis. Ik vond het toen heel fijn om daarover met mijn moeder te praten, dat ik met haar kon praten over hoe ik mij voelde. En… Lees verder »

Rick
3 dagen geleden
Reply to  Romy

Bedankt voor het reageren voor tips! Bedankt, ik zal erover na denken! 🙂