Beertje (13 jaar) in

Last

heei iedereen,

mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was. al best wel lang geleden dus…. maar op de een of andere manier heb ik er nu heel veel last van.. Mijn vader denkt alleen maar aan zijn nieuwe vriendin die er al 5 jaar is. ik vind haar helemaal niet zo leuk! mijn moeder vindt haar ook niet leuk!
ik heb nu CO ouderschap.. of tewel precies even veel bij mijn vader als moeder.Op de papieren ( officieel dus via de rechter enzo ) woon ik bij mijn moeder en ga ik 1 keer per 2 weken een weekendje naar mijn vader. Dat wil ik het liefste weer. maar ik durf het niet te vertellen aan mijn vader. hij zei namelijk: dat als ik me niet normaal kan gedragen in (hun) huis dat ik er dan uitgezet wordt.

HELP please!!!!!!!!!!!!!!!!

liefs Beertje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
6 jaren geleden

Hoi Beertje, Wat een vervelende situatie! Ik kan me heel goed voorstellen dat je er last van hebt, hoor- dat is helemaal niet raar. Het is iets wat een enorme invloed op jou en op je jeugd hebben gehad, en het is hartstikke logisch dat je daar nu (op een leeftijd waarop je jezelf goed leert kennen) last van krijgt. Ik ben nu 21, het is 18 jaar geleden dat mijn ouders scheidden en ik heb er ook nog vaak last van! Ten eerste: Het is niet okee dat je vader zo’n raar dreigement uit. Ik weet niet of je… Lees verder »