Frank (9) in

last hebben van het missen

last hebben van het missen

hoi ik heb veel last van het missen. ik huil vaak en vind het niet leuk om te logeren. ik wil dan graag naar huis. ik ben ook vaak naar huis gegaan. bij mijn vriendinnen . maar ook bij familie. ik vind het niet fijn om mama en papa te missen. als ik bij mama ben mis ik papa en andersom. mama zegt dat het helpt om te schrijven in mijn dagboek. dat heb ik geprobeert maar dat werkt bij mij niet zo goed. ik mis mama en papa vaak in de avond. dan vind ik het moeilijk om in slaap te komen.
Papa en mama zijn al meer dan 5 jaar gescheiden.

heeft iemand misschien een tip.
groetjes frank.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maya
4 dagen geleden

Hoi lieve Frank,

Ik weet waar je het over hebt. Dat heb ik ook soms. Heimwee. Echt niet fijn. Misschien kun je een foto naast je bed zetten van je ouders. Heb ik ook. Mis ik ze minder. Werk echt! En als dat niet werkt dan weet ik het ook niet meer…. Maar ja veel geluk!

Maya

Elke
18 dagen geleden

Hallo Frank, Wat goed dat jij je verhaal durft te delen op het forum. Ik heb hier zelf ook veel last van gehad, zelf ging ik nooit uit logeren bij vriendinnen omdat ik dan mijn thuis miste. Als ik bij papa was miste ik mama en andersom, ik herken jou dus heel erg in dit verhaal. Wat bij mij erg hielp is om een twee knuffels te hebben, als ik naar papa ging nam ik er 1 mee en daar zat dan parfum op van mama waardoor ik haar rook en het gevoel had dat ze dichtbij mij was. Als… Lees verder »

Sophie
Sophie
18 dagen geleden

hoi Frank wat vervelend ik heb het zelf ook gehad ik kon mensen moeilijk los laten. maar ik zou als je de volgende keer met vrienden gaat logeren bij jou zelf thuis gaan. en als je van papa naar mama gaat dat je het er met hun over hebt. en dat je laat merken dat je ze snel mist. en misschien helpt dat en misschien maken je ouders wel andere afspraken met van ouder naar ouder gaan. dat daar minder tijd tussen zit. ik hoop lieve Frank dat het beter gaat en probeer mensen los te laten ze houden van… Lees verder »

Michelle
19 dagen geleden

Lieve Frank, Wat dapper dat je een berichtje op het forum hebt geplaatst! Ik herken heel erg goed hoe je je voelt. Toen ik jouw leeftijd had, had ik hier ook heel veel last van. Het gevoel van missen wat je beschrijft, heet heimwee. Heb je daar wel eens wat van gehoord? Heimwee betekent dat je thuis (dus papa en/of mama) mist. Vervelend om te horen dat je hier zo’n last van hebt. Zoals ik benoemde herken ik wat jij voelt heel erg goed. Als ik bij mijn vader was moest ik ook heel erg huilen en net zoals jij… Lees verder »

frank
18 dagen geleden
Reply to  Michelle

hoi michelle
dat is een goed idee. maar mijn papa en mama gebruiken geen parfum. ik heb wel een knuffel die lekker ruikt en bijna overal mee naar toe gaat en die helpt ook maar ruikt niet naar mama of papa. ik heb ook bij papa een foto van mama en andersom en soms helpt het maar soms mis mama of papa dan erger
liefs frank