Bob (12 jaar) in

Langer bij vader

hoi ik heb er heel veel moeite mee dat mijn moeder mij dingen laat doen die andere kinderen van mijn leeftijd niet hoeven te doen en ik moet heel erg op mijn tenen lopen en mijn moeder is niet heel vaak eerlijk ik moet een keuze maken die ik niet zou moeten maken op deze leeftijd en ik moet vaak huilen bij mijn en vader en ik wil langer bij mijn vader zijn in de week maar ik weet niet hoe kan iemand mij helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
10 dagen geleden

Lieve Bob, Allereerst, wat fijn dat jij je verhaal deelt op het forum, maar wat ontzettend vervelend dat je meer moet doen dan anderen op jouw leeftijd. Ik herken de situatie wel deels, want na de scheiding hielp ik ook veel meer mee in het huishouden. Op dat moment vond ik het vaak niet heel leuk om te doen, want ik dacht er precies hetzelfde over als dat jij deed. Ik begreep totaal niet waarom ik al die dingen moest doen en vond het zo nu en dan echt heel vervelend om te doen. Op die momenten zei ik er… Lees verder »

Renée
19 dagen geleden

Hoi Bob, Wat goed dat je een vraag hebt gesteld op het forum zeg! Wat vervelend dat je zo veel dingen moet doen thuis die jij eigenlijk op jou leeftijd nog niet hoeft te doen. Ik herken je situatie heel goed. Ik moest na de scheiding van mijn ouders heel veel helpen in het huishouden en dingen doen waar ik eigelijk nog niet aan toe was. Ik heb er toen best lang mee gewacht om er iets over te zeggen tegen mijn moeder. Dat zorgde ervoor dat ik het steeds moeilijker en moeilijker ging vinden. Ik had het achteraf gezien… Lees verder »