Ethan (13) in

Langer bij moeder

Ik woon de helft van de tijd bij mijn moeder en de andere helft bij mijn vader. Ik zou graag langer bij mijn moeder willen blijven maar ik wil mijn vader geen pijn doen. Ik heb het gevraagd maar toen bleef hij doorvragen. Ik vond het toen heel erg moeilijk om hem het uit te leggen. Bij mijn vader kan ik vaak moeilijk aan mijn huiswerk werken omdat mijn kamer daar open is. Dan word ik afgeleid door mijn broertje en of zusje. Bij mama is het vaak rustiger en vind ik het een fijne sfeer. Ik kan dan beter mijn huiswerk maken. Is er een makkelijke manier om langer bij mijn moeder te blijven?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JazzAnoniemSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jazz

Dag lieve Ethan, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag op te stellen. Ik herken het gevoel dat je dan liever bij je moeder bent, ik wilde juist liever bij mijn vader zijn vroeger omdat ik me daar beter voelde en mij meer kon concentreren. Je verteld dat je dit al hebt proberen uit te leggen aan je vader maar dat dat niet helemaal gelukt is, jeetje wat moet dat moeilijk voor je zijn om het dan nog een keer aan te geven! Ik kan me nog heel erg goed herinneren dat ik ook bang was… Lees verder »

Anoniem

Je kan tegen je vader zeggen dat het handiger is als je in het weekend naar hem toe gaat met school en boeken meenemen etc.. dat je nog steeds van hem houd zou ik er wel bij zeggen

Sanne

Hoi Ethan, Wat goed dat je je vraag stelt op het forum! Ik herken me heel erg in wat je vertelt. Toen mijn ouders net gingen scheiden, begonnen we met co-ouderschap. Na een paar maanden was ik helemaal klaar met het slepen van spullen en van de onrust die erbij kwam kijken wanneer ik van de ene naar de andere ouder ging. Ik wilde graag permanent bij mijn moeder wonen, vooral om meer rust te creëren voor mezelf. Mijn moeder was het vaakst thuis en wanneer ik bij mijn vader was, was ik veel alleen. Puur om praktische redenen heb… Lees verder »