Tess (10) in

Laatst bij mijn vader

Ik was laatst bij mijn vader en ik zag een een shirt die niet van mij was ik durf het niet te zeggen tegen mijn vader maar ik heb het wel tegen mijn moeder gezecht wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
23 dagen geleden

Hey Tess, Dankjewel voor jou vraag op het forum! Je vertelt dat je een shirt hebt gevonden dat niet van jou is. Wat dacht je toen je dat zag? Bij mijn vader heb ik geen shirt gevonden, maar wel een kaart die hij heeft gekregen. In de kaart stond geen naam, maar het ging over de liefde. Hij heeft niets verteld, maar ik denk dat hij een vriendin heeft. Denk jij dat jouw vader ook een vriendin heeft? Ik vind het best een gek idee dat mijn vader een vriendin heeft. Ik weet niet wie het is, hoe ze heet,… Lees verder »

Kim
Kim
24 dagen geleden

Hee Tess, wat fijn dat je dit forum hebt gevonden. Je vertelt dat je bij je vader een shirt hebt gevonden dat niet van jou is. Wat goed en dapper van je dat je hebt willen delen met je moeder. Hoe is dat gegaan en hoe vond je dat? Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat je daardoor het idee hebt dat er iemand bij je vader over de vloer komt die je niet kent. Tegelijkertijd is dat misschien jouw vertrouwde omgeving en ik kan begrijpen dat dan niet fijn voelt. Dat herken… Lees verder »