annoniemper (10 jaar) in

kinderrechter

hey ik ga binnenkort naar kinderrechter voor gesprek iemand tips ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Hey!

Ik ben zelf nooit bij de kinderrechter geweest, maar ik weet wel dat het belangrijk is dat JIJ zelf aangeeft wat je wil. Wat lijkt jou het beste? Je moet altijd je gevoel volgen, en gewoon eerlijk zeggen wat je denkt. Niet bang zijn voor de mening van je ouders of van anderen. Het is een dag waarop er speciaal geluisterd wordt naar JOU, en niet naar iemand anders. Een mooie kans om je verhaal te doen en om eerlijk te zijn:-)

Succes! Laat je even weten hoe het is gegaan?

Liefs,
Yannick

Dara
Dara
5 jaren geleden

Hey, Ik ben zelf ook op gesprek geweest bij de rechter (12/13 was ik ongeveer toen). Het is het inderdaad belangrijk om er over na te denken wat jij wil. Maar doe dit niet in termen van je ouders. Het gaat om jou, je hoeft niet partij te trekken voor één van je ouders, je moet partij trekken voor jezelf. En als de rechter goed luistert dan zal hij/zij dat ook doen, het gaat hier immers om jouw leven. Dus bedenk goed waar jij gelukkig van zou worden, welke regeling en hoe. Dit kan je het best bedenken door er… Lees verder »

Nathalie
Nathalie
5 jaren geleden

Misschien is het verstandig als je van te voren nadenkt over wat jij belangrijk vindt, waar voel jij je goed en veilig bij. Misschien kun je zelfs op papier voor en nadelen opschrijven. Wil je bij je vader of moeder wonen en waarom? Alvast heel veel succes.