Eva (10) in

Kindbehartiger

Hallo lezer(s) ik ben met mijn moeder al heel lang opzoek naar een kindbehartiger(iemand waar je mee kunt praten) en we hadden er laatst een gevonden en tot dat we er een hadden gevonden was mijn vader het er helemaal me eens maar nu wil hij het niet eens meer toen aan mijn vader vroeg waarom hij het niet goed vond zij hij dat het aan mijn moeder lag en dat bleek helemaal niet zo te zijn hij loog gewoon tegen mij tegen zijn bloed eigen dochter (ik dus) maar nu weeet ik niet hoe ik wel naar die kindbehartiger kan of wat ik moet doen van wegen mijn vader😣 (ben je benieuwd naar wat ik nog meer heb me gemaakt zoek gewoon Eva voel me niet vijlig op )

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
1 jaar geleden

Hi Eva,
Wauw! Wat fijn om te horen dat het heeft gewerkt, daar ben ik zo blij om voor jou!
Zou je misschien willen vertellen hoe je het hebt aangepakt, of wil je er nog wat over kwijt?

Liefs, Melissa

Eva
Eva
1 jaar geleden

Heel erg bedankt het heeft gewerkt

Eva
Eva
1 jaar geleden

Heel erg bedankt het heeft namelijk gewerkt

Melissa
1 jaar geleden

Hi Eva, Wat fijn dat je mijn reactie hebt ontvangen en gelezen 🙂 Je antwoord dat je niet naar de kindbehartiger kan gaan zonder dat je de toestemming van je vader hebt. Dat is natuurlijk vervelend! Misschien kan je er toch met je vader over praten waarom jij graag naar de kindbehartiger wilt en dat je dat niet kan doen als je zijn toestemming niet hebt. Als je het lastig vind om met hem te praten kan je misschien vragen of je moeder of iemand anders met je mee wilt, dat je het niet alleen hoeft te doen, vind je… Lees verder »

Eva
Eva
1 jaar geleden

Lief dat je me helpt maar zonder mijn vaders toestemming kan en mag ik er niet heen

Melissa
1 jaar geleden

Hi lieve Eva, Aller eerst wil ik zeggen wat goed dat je ons gevonden hebt en dat jij je vraag hier durft te stellen, erg knap. In je bericht vertel je 2 dingen, dat je niet weet hoe je naar de kindbehartiger kan gaan en wat je moet doen met je vader, omdat hij tegen je heeft gelogen. Wat fijn om te horen dat je na lang zoeken met je moeder een kindbehartiger hebt gevonden. Ik zal ondanks de mening van je vader gewoon naar de kindbehartiger gaan, want het is voor jou en om jou te helpen, dat is… Lees verder »