C-21 (21 jaar) in

Karma

Het was een mooie zonnige dag maar daar kwam snel al een eind aan, ik was 11 en ik kwam van school en fietste naar huis. Mijn ouders zie ik allebei zitten mijn vader zie ik stom verbaasd met tranende ogen en een vuur rood gezicht voor zich uit te staren en mijn moeder met een opgeluchte blik rond zich heen te kijken. Mijn moeder zij kom is en vertelde dat zij en mijn vader uit elkaar gingen en dat mijn moeder een andere man had ontmoet. Het leek of de grond onder mijn voeten verdwenen en sinds dien is heel mijn leven een hel geworden.

Verdrietig was ik maar al snel moest ik het accepteren ookal was ik als kind er eigenwijs en wilde niks met der nieuwe vriend te maken hebben omdat ik wist dat hij iets meer dan een ander halfuur veder woonden, al snel trok mijn moeder heel veel met der nieuwe vriend op en ja tegenwoordig heel voorspelbaar je moet mee omdat je moeder bij hem wilt wonen. Accepteren was moeilijk en ook het vergeven maar toch deed ik het! Ik bouwde een nieuw leven op en had een luxe leventje ik had een prima opleiding en had een heel leuk bijbaantje.

Toen ik 18 was gingen wij verhuizen naar een ander huis en ik heb daar niet eens een jaar in gewoond ik had een prima stage bij mijn buurmans bedrijf. Tot mijn moeder vermoedens kreeg dat mijn stiefvader in die tijd toen nog stiefvader vreemdging met de buurvrouw. Ik spreek mijn echte vader niet meer en ik zag mijn moeders ex vriend die meer als 7 jaar in ons leven was gekomen meer als vader. Ik geloofde mijn moeder niet tot ik zelf ook dingen begon op te merken.

Mijn hart werd gerukt uit mijn lijf toen ik haar zag staan in ons huis en toen wist ik het zeker.. het is echt zo ik bedacht me van alles en nog wat maar een wonder was er niet meer! Mijn moeder heeft dit niet verdiend maar ze heeft dit ook mijn vader aan gedaan en wij als kinderen ik en mijn andere zusje moeten boeten voor de daden die zij hebben verricht. ik heb mijn leven op moeten geven en mijn vriendinnen mijn school waar ik een opleiding volgde.. ja allemaal moeten weg gooien om de daden van mensen waar ik afhankelijk van was.

Nu ik weer terug ben bij af zo 10 jaar geleden ook heb ik hier mijn familie wel wonen en heb hier weer wel een leven opgebouwd weer vriendinnen gemaakt maar ik ben het allemaal erg zat, mijn leven had ik erg anders voorgesteld en ik ben erg boos op mijn moeder en op mijn moeders ex vriend vooral. Ik leef nu met een agressieve moeder thuis haar leven is een grote poppenkast ze heeft nu een vriend een nieuw leventje maar alles voor de schijn I CALLED KARMA!! wat ik met mijn verhaal probeer te zeggen is dat wat jij een ander aan doet net zo hard terug krijgt de kinderen zijn meestal de Duppen er van zorg dat je je op tijd in schrijft bij woning stichtingen en voorkom dat jij ook afhankelijk maar van alles bent voor de daden van je moeder of vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
5 jaren geleden

Hoi C-12, Wow, bedankt voor je bericht! Wat een heftig verhaal… Het zat je allemaal niet mee, de afgelopen jaren! Ik zou best willen reageren op je verhaal, maar ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Je boodschap aan het einde zegt namelijk alles: ‘Wat je iemand anders aandoet, dat krijg je net zo hard terug’. Dat is vaak wel zo, ik geloof dat ook. Dat je zegt dat je je op tijd in moet schrijven bij woonstichtingen, dat herken ik ook! Ik ging op mijn negentiende de deur uit en daar ben ik onwijs blij mee geweest. Ik wou… Lees verder »