Rowna (9) in

Kan slecht slapen bij mijn moeder

Hallo…..mijn ouders zijn gescheiden maar als ik bij mijn vader ben kan ik beter in slaap komen dan als ik bij mijn moeder ben. Daar val ik pas heel laat in slaap. Terwijl ik het bij mijn moeder leuker vind. Weten jullie hoe dat zou kunnen? En willen jullie mij alsjeblieft me tips geven? Misschien heeft iemand hetzelfde gehad.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tijn
1 jaar geleden

Ik heb zojuist je bericht gelezen ik ben ongeveer de zelfde leeftijd en zit in ongeveer de zelfde problemen ik vindt het heel irritant voor je en ik hoop dat je je snel beter voelt

Lisa
1 jaar geleden

Hey Rowna, Bedankt voor je verhaal en je vraag! Ik denk voor heel veel kinderen met gescheiden ouders erg herkenbaar, voor mij in elk geval wel! Soms sliep ik bij mijn moeder en zag ik er tegenop om naar mijn vader toe te gaan, waardoor ik niet fijn meer sliep. Ik ken jouw situatie niet precies, dus ik vind het lastig om te zeggen hoe het komt. Maar misschien herken je je al in wat ik net zei? Als dat niet zo is, kunnen er allerlei andere redenen zijn. Het kan te maken hebben met de ruimte waar in je… Lees verder »

leonie
1 jaar geleden

hey Rowna ik heb hier zelf ook eerder last van gehad, bij mij was het ook dat ik met heel veel bezig was in me hoofd en eigenlijk als ik bij me andere ouder was waar ik het wel leuk had kwam al het emotionele eruit en een tip is probeer anders de dingen een keer waar je over in zit in een boekje te schrijven. ben ik nu al 4 jaar aan het doen en het helpt echt!