Julie (13) in

Kan iemand helpen?

Hoi! Mijn ouders hebben me vorige week verteld dat ze willen scheiden. Dat is heel vervelend en ik vind het ook lastig. Ik praat er niet veel over maar ik merk dat mijn concentratie op school niet al te best is… ik moet super veel doen en ook kei veel leren! Ik moet morgen een opdracht inleveren en ik moet daarvoor nog een heel boek uitlezen! Dat lukt me dus nooit, kan iemand helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selina
18 dagen geleden

Heyy, ik ben Selina mijn oiders zijn ook gescheiden en dat is echt rot, maar probeer er wel over te praten, want dat helpt echt!!

Groetjes Selina

Veer
19 dagen geleden

Hoi julie, toen mijn ouders gingen scheiden ging het ook een tijdje niet goed met mij maar wat erg hielp voor mij is praten met iemand en je hart luchten bij je beste vriend(in).
Blijf vooral positief over wat er is gebeurd er zitten ook heel veer voordelen bij zoals twee keer kerst of je verjaardag.
Veel sterkte,
Groet veer

Amoy
21 dagen geleden

Hee Julie, Goed dat je om hulp vraagt! Wat vervelend om te horen dat je ouders gaan scheiden. Ik snap helemaal dat het iets met je doet, het was voor mij ook iets wat ik moest verwerken. Ik lees hieronder al goede tips die je hopelijk wat helpen! Het leek mij nog een goed idee (als je dat al niet al hebt gedaan) om iemand van je school (een mentor bijvoorbeeld) waar jij je prettig bij voelt, op de hoogte te stellen van je situatie. Misschien dat je wat afspraken kan maken over je schoolopdrachten? Ik hoop dat je jezelf… Lees verder »

Leonora
24 dagen geleden

Hoi Julie, goed van je dat je dit met ons deelt! Het kan fijn zijn om te praten over nare dingen. Wat verdrietig om te lezen dat je ouders gaan scheiden, Julie.. hoe was dat voor jou om te horen? Je schrijft dat je er niet veel over praat en je concentratie niet al te best is. Dat lijkt me erg vervelend! Zou je er wel graag over willen praten met iemand? Wat zou jou helpen om je beter te kunnen concentreren? Mij helpt het vaak om pauzes te nemen tussendoor, een rondje te wandelen om mijn hoofd leeg te… Lees verder »

Fiore
24 dagen geleden

Oh wat vervelend julie toen mijn ouders gingen scheiden had ik dat ook weten je vrienden het en zo ja ga iets leuks met ze doen zoals:
Naar de bioscoop
Zwemmen
Shoppen
Zodat je de scheiding even vergeet