Anoniem (15 jaar) in

Kado voor mijn stiefmoeder

Hallo,
Mijn ouders zijn nu zo’n 5 jaar gescheiden. Kerstmis komt eraan. Mijn stiefmoeder vindt eigenlijk vrij weinig leuk, dus het is extra moeilijk om een cadeautje te verzinnen. Ik vind het wel leuk om ook iets voor haar te kopen, maar ik zou niet weten wat. Heeft iemand misschien wat tips? Het liefst niet te duur, ongeveer vanaf 0,- tot 10/15,-
Alvast bedankt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat lief van je, dat je een cadeautje gaat kopen! Ik zit in hetzelfde schuitje, al heb ik het geluk dat de vriendin van mijn vader wel heel veel leuk vindt, haha. Ik ga haar een toilettasje geven met een bodylotion en iets van badschuim. Ik heb dat toilettasje namelijk ergens gekregen en de enige die dat leuk zou vinden in mijn omgeving, is zij. Dus daar heb ik iets bij verzonnen. Dus mijn tip: check even in de badkamer wat ze graag voor verzorgingsproducten gebruikt. Je hebt bij de drogist ook leuke kant en klare cadeaupakketjes van… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi anoniem,

Ik vind het vaak ook lastig om een cadeautje te vinden.
Zoals aron al zegt is een cadeaubon misschien wel een leuk idee.
Daar heb je tegenwoordig zoveel verschillende van. Behalve cadeaubonnen van winkels heb je ook bonnen voor bijvoorbeeld belevenissen. Dagje uit, high tea, verwen dagje of een dinerbon.

En anders is het misschien ook wel een idee om het aan je vader te vragen. Hij kent je stiefmoeder als één van de beste en weet waarschijnlijk wel wat zij leuk vindt.

Succes ermee en fijne kerstdagen!

Liefs Evi

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste anoniem,
Bedankt voor jouw berichtje!
Een cadeautje kiezen kan erg moeilijk zijn, misschien is een cadeaubon een goed idee.
Bijvoorbeeld een VVV cadeaubon, die kun je bij heel veel winkels besteden. Of misscvhien houdt jouw stiefmoeder wel van boeken, dan kun je misschien een boekenbon geven.
Veel succes met het kiezen van een cadeautje en ik wens jou en jouw familie een mooie Kerst toe!
Groetjes,
Aron