Skip to content
Tim (15 jaar) in

ik neem het haar kwalijk.

He.

Mijn vader is weggegaan toen ik 12 was bij mijn moeder. Sindsdien heeft hij een nieuwe vrouw. Ze zijn uit elkaar gegaan omdat mijn vader haar al als vriendin had. Een jaar later zijn ze getrouwd. Ik vind het moeilijk om mee om te gaan. Ik neem het haar kwalijk dat ze ons gezin kapot gemaakt heeft maar ik zie ook dat mijn vader gelukkig met haar is, ook al heb ik nooit gezien dat hij dat bij mijn moeder niet was. De band met mijn vader is heel slecht. Ik kan niets aan hem zeggen en hij snapt mij totaal niet. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat mijn zusje het lievelingetje was maar nu met die vrouw is het helemaal verrot. Het meest irritant aan haar vind ik nog wel dat ze me altijd beschuldigd van van alles.

Heeft er iemand tips hoe hier mee om te gaan?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
MichaelMarsha Pinedo Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Michael
Michael

Hallo Tim, Marsha heeft al gereageerd op jouw bericht, maar ik wilde ook even reageren. Ik begrijp uit je verhaal dat je vader tijdens het huwelijk met je moeder een relatie kreeg met een andere vrouw. Je neemt het die vrouw kwalijk dat zij de reden is geweest dat jue ouders uit elkaar zijn gegaan. Het is volwassen van je dat jij inziet dat je vader gelukkig is met deze vrouw. Om toch even op je vragen in te gaan. Je neemt het deze vrouw kwalijk dat je ouders uit elkaar zijn gegaan. En hoe die vrouw op je reageert… Lees verder »

Marsha Pinedo
Marsha Pinedo

Hi Tim, Wat kloote dat het allemaal zo loopt met je vader! Kan je hiermee wel bij je moeder terecht? Of moet je dan weer rekening houden met haar gevoelens? Kan je een keer samen met je vader en een onpartijdig iemand (familielid, therapeut) praten zodat jij open kan vertellen wat jou bezig houdt? Praten is beter dan opkroppen.. Als je met niemand kan praten, kan je het ook opschrijven. Je kan voor de site Villa Pinedo gaan bloggen of filmpjes maken of iets anders creatiefs zodat je in ieder geval je verhaal kwijt kan. We hebben een redactie met… Lees verder »