Ryan (14) in

Ik zou de omgangsregeling willen veranderen met het wisselen

Ik zou de omgangsregeling willen veranderen met het wisselen, ik zou om het weekend willen omdat mijn vader rond 18:00 thuis is en dan moet nog het eten klaar gemaakt worden dit heb ik al heel vaak aangegeven. Eigenlijk het enige wat ik daar doe is eten en slapen. Maar mijn vader wil om de week en die wil die omgangsregeling vast leggen. Dit is voor mij heel onrustig. Wat kan ik doen om de regeling van mijn ouders te veranderen omdat 1 van de ouders moeilijk doet er over en je hebt het ook al vaker aan gegeven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
19 dagen geleden

Hoi Ryan, Dankjewel voor je openheid en je bericht. Wat vervelend dat je je hiermee zit. Ik kan het mij voorstellen dat dit heel lastig is. Weet je waarom je ouders de omgangsregeling op deze manier willen vaststellen? Zou je wellicht nogmaals met je ouders in gesprek kunnen gaan over waarom je deze omgangsregeling niet fijn vindt? Wellicht dat je erover kan praten en na kan denken over waarom deze omgangsregeling voor jou zo vervelend voelt. Je mag daarbij alles voelen, dat is heel normaal! Je zegt dat het voor jou heel onrustig voelt, kan je misschien nog meer dingen… Lees verder »

Meike
25 dagen geleden

Hi Ryan, Wat goed dat jij ons forum gevonden hebt en hier jouw vraag durft te stellen! Ik herken deze situatie heel goed. Ik ging tot mijn 13e om de week naar mijn vader, maar hij was vaak pas tegen etenstijd thuis, dan moest er net als jij verteld nog eten gemaakt worden en daarna kon ik zo’n beetje meteen door naar bed. Toen ik nog naar de basisschool ging vond ik het allemaal wel prima. Maar zodra ik naar de middelbare school ging kreeg ik meer verplichtingen, zoals mijn huiswerk en mijn krantenwijk. Ik vond dit heen en weer… Lees verder »