Ik zit tussen hun in

Mama en papa zijn al 9 jaar gescheiden en vertrouwen elkaar totaal niet meer van mama mag ik niet naar papa vanwege Corona maar papa wel elke morgen gewoon komen ophalen ik zit vaak met mama en papa erg in een twee strijd ik zit echt tussen hun in en dat wil ik niet meer zouden jullie me willen helpen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JaimyMyrthe Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jaimy

Haii Ilse, Wat super knap dat je op dit forum durft te schrijven. Ik lees wel iets vervelends voor je. Ik heb hier zelf ook ervaring mee gehad. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een half jaar oud was. Ik was dus heel erg jong. Er waren alleen heel veel ruzies voor een lange tijd tussen mijn ouders. Ik heb heel lang ook tussen hen in gestaan. Mijn ouders hadden elke avond ruzie via de telefoon en waren alleen maar nare dingen naar elkaar aan het schreeuwen. Ik vond het lastig om te beslissen wie ik nou liever vond en… Lees verder »

Myrthe

Hoi lieve Ilse! Wat fijn dat je je verhaal en vraag hier durf te stellen op het forum <3 Wat lastig dat je in een tweestrijd tussen je ouders zit vanwege het coronavirus. Het is namelijk niet jouw taak om tussen je ouders te staan en te moeten kiezen. Heb je weleens de video 'Niet Jouw Taak' gezien? https://www.villapinedo.nl/blog/filmpjes/animatie-niet-jouw-taak/ Misschien kun je deze video wel aan je ouders laten zien en het erover hebben. Het zou natuurlijk het prettigste zijn als zij onderling overleggen en jouw keuze erkennen. Toen ik ook een jaar of 15 was heb ik ook weleens… Lees verder »