Esther (13) in

Ik zit met veel vragen

Hey, mijn ouders zijn al 4 jaar gescheiden, ik ben er vandaag achtergekomen via een vriendin dat dit komt omdat mijn mama vreemd is gegaan, de moeder van mn vriendin werkt bij mn papa. Mn ouders weten beide niet dat ik dit weet, ik weet dus niet wat ik moet doen en zit met veel vragen; waarom doet papa zoiets? Waarom zegt hij het wel tege zijn collega en niet tege mij? Hoe kun je zouets doen als je n vrouw en 3 kindere thuis hebt zitte? Hoe kun je mijn mama zelfs zo hard kwetse?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daniek
16 dagen geleden

Hi Esther, Ik vind het heel knap dat je je verhaal het forum hebt gedeeld! Het lijkt me best lastig als je achter zoiets bent gekomen, maar er nog niet met iemand over gepraat hebt Als ik het zo lees, was je 9 jaar toen je ouders gingen scheiden. Dat is nog best jong, en ouders gaan er dan soms vanuit dat jij en je broers/zussen nog niet alles begrijpen, en dan willen ze jullie daar niet mee “opzadelen”. Mijn ouders hebben mij toen ook niet alles verteld, maar toen ik ouder werd begreep ik steeds meer. Soms doen volwassenen… Lees verder »

Maura
17 dagen geleden

Lieve Esther, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden. Wat vervelend dat je het van je vriendin hebt moeten horen in plaats van je vader. Je vader wil waarschijnlijk dat jij er niet te veel last van hebt waardoor hij jou niet alles verteld. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, wilden ze het ook niet precies vertellen. Nu ik wat ouder ben , weet ik ook dat er meer is gebeurd dan ze hebben verteld. Je kunt je vader eens vertellen dat je iets hebt gehoord en of dat klopt. Misschien kun je zo een gesprek starten en kan… Lees verder »

Rochanty
18 dagen geleden

Hi Esther. Wat goed dat je deze vraag durft te stellen hier op het forum! Ik kan me goed voorstellen dat het wel heftig voor je is om hier op zo’n manier achter te komen en ook heel logisch dat je nu met vragen zit. Waarom je vader het wel tegen een collega heeft gezegd en niet tegen jou durf ik niet te zeggen. Het kan natuurlijk zijn dat hij dit met volwassen mensen bespreekt om dat hun het via een ander perspectief zien dan jij. Voor beide ouders is het ook heel pijnlijk dat dit is gebeurd. Persoonlijk zou… Lees verder »