tara (10) in

Ik zit ermee

hoi ik ben tara en mijn ouders zijn nu gescheiden en ik zit er best vaak mee en ik wil vragen hoe jullie me kunnen helpen en ik zou het graag weten en ja ik praat er meestal niet er over en ik weet niet als ik het nou aan iedereen kan vertellen dat ik er mee zit en ik hoop dat jullie me echt kunnen helpen want ja ik zit er best vaak mee zeg maar.

mijn moeder heeft een nieuwe vriend gevonden maar ik vind hem best aardig maar eerlijk gezegt sinds hij er is is mijn moeder steeds bozer tegen mij en daar kan ik niet zo goed tegen en ze geeft me meestal de schult maar als hij er niet is wilt ze me alleen maar helpen dus daarom zit ik hier op deze app zeg maar ja ik hoop dat je me verder kan helpen alvast bedankt groetjes tara

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
6 maanden geleden

Lieve Tara, Wat onwijs dapper dat je jouw vraag op het Forum hebt durven stellen! Zelf herken ik mij ontzettend ik jouw verhaal. Ik vond het ook erg lastig om over de scheiding te praten met anderen en wist niet zo goed met wie. Uiteindelijk heeft het mij erg geholpen om alles van mij af te schrijven. Ik had een soort dagboek waarin ik alles opschreef. Ook vond ik het erg fijn om af en toe te praten met de juf die ik toen had. Heb jij misschien ook een vertrouwenspersoon waarmee je je verhaal kan delen, zoals een juf… Lees verder »

Kevin
6 maanden geleden

Hey Tara, Wat vervelend dat je je zo voelt, maar het is heel herkenbaar! Bij Villa Pinedo zijn er veel kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt en goed weten wat jij bedoelt. Het is ook heel knap dat je jouw vraag op het forum hebt gesteld. Je bent een kanjer! Ik vond het ook moeilijk om met anderen te praten over de scheiding van mijn ouders. Dat kwam vooral omdat ik heel erg moest wennen aan de nieuwe situatie en ook niet goed wist wat er allemaal gebeurde. Ik snap dus heel goed dat je met sommige dingen heel erg zit!… Lees verder »

tara
6 maanden geleden
Reply to  Kevin

dank je Kevin ik zou er aan denken

Sanne
6 maanden geleden

Hoi lieve Tara, Wat vervelend dat je vaak met de scheiding van je ouders zit. Je zegt dat je er meestal niet over praat. Voor mij is dat heel herkenbaar. Toen mijn ouders net waren gescheiden, praatte ik hier ook niet zo veel over. Ik wist niet zo goed tegen wie ik het moest vertellen en waarom dat goed zou zijn. Later besefte ik me dat praten juist heel erg helpt. Toen ik niet al mijn emoties meer opkropte, voelde ik me een stuk fijner! Via Villa Pinedo kun je een Buddy aanvragen. Een Buddy is iemand die ook gescheiden… Lees verder »