Amy (15) in

Ik zit er tussen in

Hee allemaal,
Mijn ouders zijn nu bijna een jaar uit elkaar. M’n moeder heeft inmiddels een nieuwe vriend en hij is gewoon aardig. Van mijn moeder moest ik het geheimhouden van mijn vader maar hij weet het nu en is best boos dat ik het geheim heb gehouden. Ik vind het echt niet leuk dat ik er zo tussen zit, tussen dit gezeik

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
Amber
10 maanden geleden

hoi Amy ik heb dat precies anders om maar mijn moeder is niet boos op mij maar op mijn vader dat ik dat niet mocht vertellen en ik vind het gewoon moeilijk om me vader met zijn nieuwe vriendin te zien het lijkt of hij een soort van mijn moeder vervangt

veerle
veerle
11 maanden geleden

heey , erg vervelend. ik heb maar 1 tip en dat is : open kaart. praat met je moeder en leg uit dat jij van je vader en moeder houd en dat jij buiten de scheiding wilt staan en nooit tegen een van de twee wilt liegen. jij bent hun dochter en jongs af aan is jou geleerd niet te liegen. en leg ook aan je vader uit dat je je moeder niet wilde veraden maar deze situatie heel lastig vind , en dat je met je moeder er over gepraat heb. mocht je moeder niet luisteren en probeert ze… Lees verder »

Sarah
11 maanden geleden

Hoi Amy, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je zorgen te delen! Ik vind het vervelend om te lezen dat je de relatie tussen je moeder en haar nieuwe vriend geheim moest houden voor je moeder. Dat is natuurlijk helemaal niet jouw taak of verantwoordelijkheid. Zelf zijn mijn ouders gescheiden toen ik 8 was en heb ik me ook wel eens bezwaard gevoeld over welke dingen ik wel en niet kan zeggen tegen ‘de andere ouders’. Helemaal geen chill gevoel natuurlijk! Je bent dus niet de enige die hiermee zit <3 Daar heeft Villa Pinedo een mooie… Lees verder »

Selena
11 maanden geleden

Lieve Amy, Wat ontzettend goed dat jij je verhaal durft te delen op dit forum! Wel enorm vervelend dat jij het gevoel hebt dat je er precies tussenin zit. Toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg had zij destijds ons als kinderen op de hoogte gebracht en als ik het goed heb heeft zij het zelf mijn vader verteld. Ik had wel altijd het gevoel dat ik er niet echt over kon praten tegenover mijn vader, omdat het mij dan een schuldgevoel gaf tegenover hem. Het is ontzettend lastig dat het jou gevraagd is om iets geheim te houden voor… Lees verder »