Meike (16) in

Ik zit er tussen

Mijn ouders hebben zieke ruzie, ze zijn al gescheiden toen ik 5 was maar nu is het echt zo naar. Ze zetten mij er tussen en ik laat t wel merken maar ze gaan er wel mee door. Hoe kan ik ze echt laten beseffen dat ik t kut vind

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabiënne
13 dagen geleden

Lieve Meike, Ten eerste wil ik zeggen dat ik het heel stoer van je vind dat je het überhaupt aan je ouders laat merken dat je het vervelend vindt om er tussen in te staan. Ik ben nu 22, en mijn ouders gingen scheiden toen ik 2 was, en ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik tussen hen in stond. Dus ik kan begrijpen hoe jij je voelt! Wat jouw ouders zich waarschijnlijk nog niet beseffen, is dat dit voor jou één van de moeilijkste dingen is die je ook maar kan meemaken. Ze zitten waarschijnlijk nog steeds… Lees verder »

Nicky
18 dagen geleden

Lieve Meike, dankjewel voor het delen en wat fijn dat je ons hebt gevonden! In je berichtje vertel je over dat je het gevoel hebt tussen je ouders in te staan en dat is zo’n herkenbaar verhaal voor mij! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer 6 jaar was en hebben al een hele lange tijd geen contact meer met elkaar en eigenlijk is daardoor ook altijd alles via mij gegaan. Er werden tegen mij slechte dingen gezegd over de ander en daardoor wist ik vaak niet meer wat ik moest geloven en daardoor heb ik me vaak verdrietig en… Lees verder »

Elien
22 dagen geleden

Lieve Meike Wat goed dat je de weg naar ons forum hebt gevonden en dat je je verhaal hier durft delen. Ik herken wel een beetje van jou verhaal in mijn verhaal. Ik stond ook vaak tussen de ruzie van mijn ouders en dat is echt geen fijne positie want je wilt je beide ouders graag lief hebben. Mijn ouders konden niet meer met elkaar praatte. Ze gebruikte mij als boodschapper. Ik ben zelf ook niet goed in praten over hoe ik me voel maar wat mij hielp was alles opschrijven. Ik schreef al mijn gevoels op papier. Ik heb… Lees verder »

Jessy
24 dagen geleden

Hee lieve Meike, Zó herkenbaar wat je schrijft, bij mij was het net zo. Hopelijk kan ik je een beetje helpen met mijn ervaring en tips. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en nu ik 21 ben hebben ze nog steeds geen contact of kunnen ze ook maar in dezelfde ruimte zitten zonder ruzie te maken. Best triest eigenlijk denk ik vaak, wat doen ze zichzelf ook echt aan met zo lang zoveel haat. Maar vooral is het inderdaad heel kut voor de kinderen, wat jij ook schrijft. Wat heel belangrijk is als eerste is vooral om het… Lees verder »

Kirsten
1 maand geleden

Lieve Meike, Goed dat je je vraag stelt op het forum, fijn dat je ons gevonden hebt. Mijn ouders zijn 3 jaar geleden gescheiden en door mijn leeftijd gingen ze er vanuit dat ik zo nu en dan wel even mijn kijk op de situatie kon delen. Zo van: Maar het is toch oneerlijk wat hij/zij doet? of dat de ruzie zogenaamd om mijn toekomst gaat. En dan de vraag krijgen: Jij wilt toch ook dat het goed geregeld is voor jou later? Ik heb heel vaak, maar dan in ruzies, geroepen dat ik het niet wilde weten. Maar omdat… Lees verder »