Kim (18) in

Ik zie ze weinig

Hoi,

Mijn naam is Kim 18 jaar en ik heb een broertje van 16. mijn ouders zijn zeven jaar geleden gescheiden en ik heb het er no elke dag lastig mee. Ik word steeds emotioneel als ik het er over heb, hebben jullie dat ook?
Mijn broertje en ik zijn maandag dinsdag en woensdagochtend bij onze vader en dan woensdagmiddag en donderdag en vrijdag bij onze moeder en de weekenden om en om.
Nou heb ik sinds een tijdje een vriend en slaap ik soms ook wel eens daar.
ik vind het alleen soms zo vervelend voor me broertje en m’n ouders dat ik dan niet thuis ben, want ik zie ze al zo weinig in de week. Herkent iemand dat?

Groetjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Madelief
Madelief
15 dagen geleden

Hey Kim, Wat goed dat jij je verhaal deelt met ons! Ten eerste wil ik je zeggen dat ik jouw verhaal zeker herken 🙂 Ik heb namelijk ook een tijd gehad dat ik elke keer als ik het over de scheiding had emotioneel werd. Dit is natuurlijk nooit fijn, maar weet dat jij niet de enige bent die een scheiding heeft doorgemaakt! Dit heeft mij destijds heel erg gerust gesteld. Ook heeft Villa Pinedo mij erg geholpen bij de verwerking. Door met anderen hier over te kletsen, merk ik heel erg dat ik niet de enige ben. Je kan altijd… Lees verder »

Thirza Amelia
21 dagen geleden

Hey Kim, Goed dat je hulp en advies zoekt op het forum. Ik snap hoe je je voelt, net als jij heb ik het er ook jaren erg moeilijk mee gehad. Mij heeft het geholpen om een leven met gescheiden ouders cursus te volgen. In deze cursus ging het vooral over hoe je kon omgaan met je gevoelens omtrent de scheiding van je ouders, en leer je hoe je het hier over kan hebben met je ouders of met andere mensen in je omgeving. Ik raad je aan hier eens een beetje over te gaan googelen. wie weet helpt dit… Lees verder »