Marie (13) in

Ik zie mijn moeder niet

Hallo ik zie mij moeder al 3 maand niet,ik wil graag heen,maar ik mag niet van mijn vader en stiefmoeder,ook wordt mijn mobiel afgepakt en moet ik van mijn stiefmoeder nare berichten naar mijn moeder sturen dat wil ik niet….maar ik ben bang…wat moet ik doen,mijn vader helpt niet die liegt ook over mamma wat moet ik doen…ik kon juist goed vinden met mamma.

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
NineDevAniqueJo Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nine

Hai lieve Marie, Even een extra reactie op jouw bericht. Ik zie dat je al hele mooie en waardevolle reacties hebt gekregen, hoe vond je het om deze reacties te lezen? Ik ben erg benieuwd. Ik vind het belangrijk dat jij de juiste informatie met betrekking tot jouw rechten krijgt van ons. Daarom deel ik graag de volgende link met jou: https://www.villapinedo.nl/blog/welke-rechten-als-kind-deel-1-omgang/. In deze blog staat precies wat jouw rechten als kind zijn, met betrekking tot de omgang met jouw ouders. Het is namelijk niet zo dat jij zo maar mag bepalen bij wie jij wilt wonen, je mag echter… Lees verder »

Dev
Dev

Hoii! Vervelend hoor! Ik ken het wel een beetje, mijn vader maakte mijn moeder altijd zwart. Gelukkig niet al te veel met onze hulp. Volgens mij mag je vanaf je 12e al voor een groot deel zelf bepalen bij welke ouder je wil zijn! Ik heb er toen ook voor gekozen om minder bij mijn vader te zijn en nu zie ik hem helemaal niet meer. (Eigen keus, niet erg) sorry als dit niet meer zo is!

Anique

Lieve Marie, Wat een lastige situatie zeg. Super fijn dat je het forum hebt gevonden en dit hier deelt! Je zegt in je bericht dat je je moeder al 3 maand niet hebt gezien omdat je niet van je vader en stiefmoeder daar heen mag. Als ik 1 van mijn ouders een tijd niet zie mis ik ze al gauw, heb jij dat ook? Dat jij van je vader en stiefmoeder niet naar je moeder mag, mag helemaal niet. Jij hebt het recht om jouw beide ouders te zien! Heb je het hier wel eens met ze over gehad? Ik… Lees verder »

Jo
Jo

Lieve Marie, het is heel moeilijk als je geen contact mag hebben met je moeder. het is ook heel erg naar als je stiefmoeder zo iets doet. ik weet niet of je op de middelbare school zit, maar als je daar zit dan zijn er altijd mensen die je kunnen helpen. bij mij op school zijn er contact personen die me heel erg hebben geholpen. als je nog op de basisschool zit kunnen je vriendinnen je altijd helpen. ook zou ik eens met je vader gaan praten want misschien wil hij wel een compromis sluiten. mijn tip is dus: zoek… Lees verder »