Puck (18) in

Ik wil zelf bepalen

Hoi allemaal,
Mijn vader heeft een nieuwe vriendin en wil haar graag vaker alleen zien. Normaal gesproken wissel ik om de week, elke zondag van ouder. Nu wil mijn vader elke vrijdag wisselen maar dat komt mij totaal niet uit vanwege school en werk. Ik heb aangegeven om het zo te houden als dat het nu is maar hij wilt dit niet. Ik mag niet meebepalen en het antwoord is en blijft nee. Ik ben nu 18 dus ik zou dat toch zelf mogen bepalen waar ik wil zijn. Heeft iemand hier ook last van of tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
1 jaar geleden

Hoi lieve Puck, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je jouw vraag aan ons durft te stellen! Lastig hé, afspraken maken over wanneer je bij wie bent. Ik begrijp je helemaal! Zelf heb ik heel lang hetzelfde gedaan als dat jij beschrijft. Ik ben om de week van ouderlijk huis gewisseld. Ik wisselde dan wel op een andere dag, maar dat maakt verder niet uit. Hoe ouder ik werd, hoe meer nieuwe afspraken of veranderingen er in mijn leven plaatsvonden. Zo kreeg ik een baan (in de buurt van waar mijn moeder woonde) en… Lees verder »

Vivian
1 jaar geleden

Lieve Puck, Dank je wel voor jou bericht op ons forum, wat fijn dat je hier jouw verhaal wilt delen! Wat naar dat jouw vader de wisseldag wil veranderen naar een dag die voor jou niet uitkomt en jou niet meeneemt in die beslissing! Ik herken niet precies de situatie, omdat mijn wisseldagen altijd hetzelfde zijn gebleven. Wat ik wel herken is het gedoe om te bespreken wanneer ik bij welke ouder ben. Als ik bijvoorbeeld ziek was en geen zin had om naar mijn vader te gaan, dan vond hij dat meestal niet zo leuk. Hij had dan het… Lees verder »