Anoniem (13) in

Ik wil vaker naar hem toe

Hoi! Mijn ouders zijn vanaf mijn 4e of 5e uit elkaar gegaan en hèb er nog vaak moeite mee. Ik ben nu 1 week bij me moeder en dan 1 weekendje bij mn vader en vind dat soms moeilijk dat ik hem zo weinig zie, ik durf niet altijd tegen mn moeder te zeggen dat ik vaker naar hem toe wil.. iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
6 dagen geleden

Hi lieve anoniem, wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en wat knap dat je hier je verhaal durft te doen. Het is helemaal niet raar dat je je zo voelt en je bent nooit de enige met zulke gevoelens. Je vertelt dat jouw ouders nu al een paar jaar uit elkaar zijn, maar dat je het er nog vaak moeilijk mee hebt. Dat is helemaal niet gek. Ik herken mezelf hier ook heel erg in. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik ongeveer 4 jaar oud was en nu ben ik 18 jaar oud. Als… Lees verder »

Mare
Mare
10 dagen geleden

Hoi! Ik heb dit precies hetzelfde ervaren. Mijn tip is om er echt over te praten met je vader of moeder. Dan kan hier verandering in komen. Ik heb dit ook gedaan en nu heb ik een hele fijne omgangsregeling. Bedenk hoe jij het zou willen hebben en zeg dit tegen je ouders. Heel veel succes!

Nienke
10 dagen geleden

Hoi hoi, Wat goed dat jij dit forum hebt gevonden en hebt gedeeld waar je mee zit! Ik kan me super goed voorstellen dat je er nog moeite mee hebt dat je ouders zijn gescheiden. Mijn ouders zijn toevallig ook rond mijn 4e/5e uit elkaar gegaan, en toen ik 13 was merkte ik ook dat ik mij vaak verdrietig voelde en het wisselen tussen de ouders lastig vond. Het was niet altijd makkelijk om dit aan mijn ouders te vertellen, maar ik merkte wel dat het vaak opluchtte als ik dat toch deed. Hoe is het contact met jouw vader?… Lees verder »

Eliane
11 dagen geleden

Hoi anoniem ik vindt het soms ook moeilijk ik zou het gewoon zeggen tegen je moeder en als je dat echt niet durft zou ik het eerst tegen je vader zeggen en dan met hem overleggen
Liefs Eliane