Skip to content
Julia (12) in

Ik wil niet weg

Mijn ouders zijn uit elkaar en mijn moeder wilt verhuizen. Maar ik voel mij hier zo fijn en ik wil hier echt niet weg! En we gaan ook super weg wonen! Wat moet ik doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SelenaElisabeth Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Selena

Lieve Julia, Wat goed dat jij hier je verhaal deelt en dat je zo goed aangeeft wat je wel fijn vindt en wat je liever niet wilt. Ontzettend vervelend dat dit iets is wat jij liever niet wil, vooral na de scheiding van je ouders kan ik mij goed voorstellen dat dit erbovenop niet prettig is.. Toen mijn ouders gingen scheiden had ik er ook heel veel moeite mee dat mijn vader ging verhuizen. Ik was in het begin dan ook erg bang dat dit ver weg zou zijn en ik mijn vriendinnetjes niet meer kon spreken en naar een… Lees verder »

Elisabeth

Lieve Julia, bedankt voor jouw vraag op het forum. Super vervelend dat je moeder wil verhuizen, zeker nu jouw ouders uit elkaar zijn. Het moet voor jou lijken alsof jouw hele leven op z’n kop staat. Ik denk dat het heel erg belangrijk is dat jij eerlijk bent tegen je mama en haar vertelt hoe jij je voelt bij de verhuizing. Dat je het echt liever niet wilt. Ik vind het heel erg moeilijk om tegen je te moeten vertellen Julia, maar soms is het niet anders en is verhuizen de enige optie. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, moest… Lees verder »