keysha (10) in

Ik wil niet naar papa

ik ben al 2 jaar niet meer bij mijn papa gegaan omwille dat hij iets ergs had gedaan tegenover mij. nu moet ik via de bezoekersruimte terug contact maken met hem om uiteindelijk terug bij hem te gaan zoals voordien, 5 dagen bij papa en 9 dagen bij mama. Ik heb hier geen zin in. ik ben blij bij mijn mama en broertje en mijn stiefpapa. Maar niet bij mijn papa. Zelfs gaat het beter op school sinds dat ik niet meer naar hem ga. ik heb eindelijk rust gevonden en nu moet ik tegen mijn zin terug naar mijn papa.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
10 maanden geleden

Lieve Keysha, Wat een lastige situatie en wat ontzettend dapper dat jij hier je verhaal deelt op het forum! Ik begrijp uit je bericht dat je liever niet terug wilt naar je vader. Nu zie ik ook dat er gezegd wordt tegen jou dat jij wel terug moet naar hem. Dat is natuurlijk geen fijn bericht, als je je daar niet prettig bij voelt. Toen mijn ouders gescheiden waren een aantal jaar terug, heb ik vlak daarna ook besloten om bij mijn moeder thuis te gaan wonen. Ik heb er toen een gesprek over gehad samen met mijn vader en… Lees verder »

Melissa
10 maanden geleden

Hi lieve Keysha, Wat goed dat je ons hebt gevonden en dat je je vraagt hier op het forum stelt. Ik kan me voorstellen dat je in een lastige situatie zit en dat is erg vervelend! Je vertelt dat je weer terug moet naar papa, maar je dat eigenlijk niet wilt. Er staat niet in van wie dit weer moet? Het is fijn om te horen dat je je rust eindelijk weer terug hebt gevonden en dat het beter gaat op school. Ik heb ook een periode gehad waarbij ik niet zo goed kon opschieten met mijn vader door dingen… Lees verder »

Maureen
11 maanden geleden

Lieve Keysha, Wat zit je in een vervelende situatie zeg! Ik kan me goed voorstellen dat je je vragen kwijt wil, dus het is ontzettend goed dat je op dit forum terecht bent gekomen! Ik lees dat je terug moet naar papa, maar van wie moet dit? Heb je geprobeerd om hier met mama over te praten? In zo’n gesprek met mama kun je dan zeggen dat je eigenlijk niet terug wilt naar papa en dat je ook het idee hebt dat het op school beter gaat nu je alleen bij mama, je stiefpapa en je broertje woont. Een paar… Lees verder »