Nick (14) in

Ik wil niet naar mijn vader

Ik moet naar me vader maar ik wil hier echt niet heen ik voel me daar niet vrij en heb al woensdag buikpijn als ik daar heen moet en dit vind ik echt niet leuk me moeder zegt als het aan mij lag mag je hier blijven maar me vader zegt dat ik heen MOET en dit vind ik dus echt niet leuk ik verveel me daar dood als ik daar ben! Kan iemand hier iets voor hoe ik kan regelen dat ik niet meer naar me vader moet of dat de regel’s kunnen verander worden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
19 dagen geleden

Lieve Nick, Ik weet precies hoe je je voelt. Ik werd al misselijk en begon te huilen het moment dat ik wist dat ik naar mijn vaders huis moest. Op een dag heb ik hem verteld dat ik alleen bij mijn moeder wou wonen. Hij was gebroken, maar accepteerde het wel. Ook al gaf hij mijn moeder de schuld dat ik bij haar ben gaan wonen. Dat ze me verplicht heeft. Nu ga ik af en toe naar mijn vader wanneer mijn moeder op vakantie is. Kan je misschien met je moeder overleggen dat zij het met je vader bespreekt?… Lees verder »

Janne
22 dagen geleden

Hoi Nick, Bedankt voor je vraag op ons Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Omdat ik veel herken in jouw verhaal wil ik graag ook mijn verhaal delen. Hopelijk heb je er iets aan. En als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd weer stellen via ons Forum :). Uit eigen ervaring weet ik dat het super lastig kan zijn als je liever niet naar 1 van beide ouders wilt gaan. Ik zelf woon alleen bij mijn vader. Daar gaat het verder goed. Hier heb ik zelf voor gekozen omdat er tijdens de scheiding heel veel… Lees verder »