Skip to content
Emily (14) in

Ik wil niet met papa op vakantie

Ik wil niet met papa op vakantie en in ieder geval voorlopig niet naar hem toe. Mag ik dat zelf beslissen als 14-jarige of kan papa mij daartoe dwingen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Hoi lieve Emily, Goed dat je je vraag hier aan ons op het forum durft te stellen! Vervelend dat je het gevoel hebt liever niet meer naar je vader te gaan op dit moment en dus ook niet op vakantie wil zeg. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe het dan precies zit met je rechten enzo. Helaas mogen kinderen van 14 nog niet zelf bepalen bij welke ouder ze zijn. Het is namelijk zo dat tot ons 18e, onze ouders verantwoordelijk voor ons zijn en zij zulke dingen voor ons bepalen. In principe kan jouw vader dus… Lees verder »

Charlotte

Lieve Emily, Wat fijn dat je ons forum gevonden hebt en wat goed dat je deze vraag stelt! De situatie waarin je zit is erg lastig en ik vind het erg vervelend voor je dat je gevoel je zegt dat je liever niet met je vader op vakantie wilt. We hebben natuurlijk allemaal wel eens ergens geen zin en ik snap heel goed waar je vandaan komt. Zelf had ik ook wel eens geen zin om naar mijn vader toe te gaan in het weekend, dit vond ik dan ook niet altijd makkelijk om mee om te gaan. Het wordt… Lees verder »