Denzel (11) in

Ik wil niet meer naar mijn vader

Wat moet of kan ik doen als ik niet meer naar mijn vader wil gaan? Want ik wil niet meer. Maar ik durf het niet te zeggen omdat ik bang ben dat hij heel boos wordt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meike
18 dagen geleden

Hi Denzel, Super knap dat jij jouw vraag stelt op ons forum! Ik snap heel goed hoe jij je nu voelt. Ik ging altijd om de week naar papa, dit wilde ik veranderen naar om het weekend. Maar dit durfde ik echt niet tegen papa te zeggen, omdat ik ook bang was dat hij heel boos ging worden. Durf jij dit wel met iemand anders te bespreken? Misschien met jouw moeder? Is er een mogelijkheid dat jouw ouders samen in overleg gaan? Ik heb samen met mama een brief geschreven, in deze brief stond hoe ik mij in de situatie… Lees verder »

Sophia
18 dagen geleden

Hi Denzil, wat knap dat je dit durft uit te spreken en snap dat je bang bent om je vader misschien boos te maken. Ik heb ook een tijd gehad dat ik niet naar mijn vader meer wilde gaan. Wat bij mij hielp was om even met mijn moeder er ook over te praten of een opa of oma waar je je fijn bij voelt en het tegen kan vertellen. Daarnaast denk ik dat je vader vooral verdrietig zal zijn en misschien het probeert weg te stoppen met boosheid. In je hoofd houden dat het vooral verdriet is kan misschien… Lees verder »

Tayna
18 dagen geleden

Hei! Wat vervelend om te horen dat je je zo voelt, ik kan begrijpen dat het moeilijk voor je is en dat je bang bent voor een vervelende reactie. Ik heb zelf ook zo iets mee gemaakt toen ik jonger was. Bij ons was er een omgangsregeling waarbij ik om het weekend naar mijn vader moest. Maar ik vond dat toen ook helemaal niet fijn, mijn moeder heeft dit toen gezien en is toen gaan praten met mijn vader. Ik was wel iets jonger als jij, dus van dat gesprek wist ik niks af. Zou dat je kunnen helpen? Om… Lees verder »

Selina
18 dagen geleden

Ik zou het wel proberen te zeggen ik snap dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, maar misschien kan je moeder of iemand van je familie erbij zijn als je het verteld als steun.

Vergeet niet dat je niet alleen bent

Liefs Selina