Lizette (16) in

Ik wil niet meer bij mijn vader wonen

Ik wil niet meer bij mijn vader wonen doordat hij is veranderd. Ik wil het hem graag vertellen maar vind dat eng want ben bang hoe hij gaat reageren. Zijn er meerdere mensen met deze ervaring?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kaat
12 dagen geleden

Hoiii Lizette,

Wist je dat je op onze website ook kan zoeken op bepaalde thema’s? Zo ook op ‘omgangsregeling‘. Hier kan je dan verschillende vragen en ervaringen van andere kinderen lezen. Wie weet heb je hier iets aan!

Groetjes, Kaat

Daantje
Editor
Daantje
12 dagen geleden

Hey Lizette, Goed dat je hier deze vraag stelt. Wat dapper dat je durft uit te spreken niet meer naar je vader te willen. Ik kan mij voorstellen dat dit best moeilijk is om aan te geven, weet je moeder hier al van? Misschien kan zij jou helpen met het schrijven van een brief aan papa of hoe je het gesprek aan kan gaan. Met het veranderen van de omgangsregeling heb ik wel ervaring, dit is wel als je het officieel wilt gaan doen. De gemaakte afspraken tussen je ouders kunnen veranderd worden als zij hierover in gesprek gaan. Het… Lees verder »

mayleigh
17 dagen geleden

hallo lizette ik zin in precies de zelfde situatie ik heb het er met mijn moeder over gehad toen hebben we samen een mailtje gekaamd voor mijn vader deze hebben we gestuurd
en het er daarna met ze 3e er over gehad het is nog niet beslist maar ik zit nu wel weer beter in mijn vel